ΣΙΝΕ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Στα Γρεβενά Δέλλας και Λύμπε την Πέμπτη..

Το προπονητικό κέντρο των Γρεβενών αναμένεται να επισκεφτούν την Πέμπτη 20/6/2013 ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ.
Στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει για τα καλά τα «μανίκια» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και «τρέχουν» όλα τα...

ζητήματα που αφορούν την ομάδα, πέραν του αγωνιστικού σχεδιασμού και της στελέχωσης του ρόστερ. Ένα από αυτά είναι και το μέρος που θα επιλεγεί να κάνει την προετοιμασία της η Ένωση, που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Όπως διαβάσατε χθες στο aek365, Δέλλας και Λυμπερόπουλος επισκέφθηκαν τη Δευτέρα το προπονητικό κέντρο που υπάρχει στο Καρπενήσι, το οποίο είναι μία από τις σκέψεις που κάνουν οι Κιτρινόμαυροι για να πραγματοποιηθεί το «χτίσιμο» της ΑΕΚ της νέας χρονιάς.

Στο συγκεκριμένο άρθρο είχε τονιστεί πως μέσα στις μέρες ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα έκαναν και μία επίσκεψη στα Γρεβενά, για να δουν και το δεύτερο υποψήφιο μέρος για την προετοιμασία, αν και εφόσον επιλεγεί τελικά αυτή να γίνει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσκεψη των Δέλλα και Λύμπε στα Γρεβενά θα γίνει αύριο, όπου οι δύο άνδρες θα έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη για την κατάσταση των εγκαταστάσεων και θα συγκεντρώσουν τις απαραίτητες... σημειώσεις, οι οποίες και θα τεθούν υπόψιν όταν έρθει η ώρα να αποφασίσουν το που θα γίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ.


aek365.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: