ΣΙΝΕ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Έλαμψε το Σαββατοκύριακο ο Γυμναστικός!!!

O Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών έλαμψε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με παρουσίες σε πολλές και διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις.

Το Σάββατο από νωρίς με ένα προπονητή και δύο αθλήτριες...

(αδερφές Μάρκου) συμμετείχαμε στα Ζαχαριάδεια στην Θεσσαλονίκη. Καλή η παρουσία των δύο κοριτσιών με την Σίσση να πλησιάζει σιγά σιγά στον καλό της εαυτό.
Την ίδια ημέρα το απόγευμα ο ΓΣΓ σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών Οργάνωσε ημερίδα με ομιλητές τον Χαντέ Μιχάλη και Ευφροσύνη Μήτσιου. Την Κυριακή οι ακαδημίες βόλεϊ του συλλόγου με 39 αθλήτριες (13 ομάδες των 3 κοριτσιών) και με δύο προπονητές συμμετείχαν στο τουρνουά mini volley στον Φιλλώτα. Την ίδια ώρα σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Γρεβενών διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 3ο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου με συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών του αθλήματος. Στον αγώνα έιχαμε και την δεύτερη θέση του αθλητή μας Τζουλιάν Νούχα στην κατηγορία των εφήβων.

Το ίδιο απόγευμα με έναν προπονητή και 5 αθλήτριες βρεθήκαμε στα 2α Γιτάνεια στην Ηγουμενίτσα όπου είχαμε άκρως ικανοποιητική παρουσία ειδικά με την Κουτσαλιάρη Ελένη που βγήκε πρώτη στο άλμα σε μήκος με άλμα στα 5,68 μέτρα επίδοση από τις καλύτερες στην ηλικία της και την Ευαγγελία Ζωγράφου με την δεύτερη θέση στα 1000 μέτρα.


Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες στο
facebook.com/pages/ΓΣΓ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: