ΣΙΝΕ

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ: Όποιος ρίξει την κυβέρνηση θα φύγει βράδυ με ελικόπτερο!!!

Δεν μπορούν να πιστέψουν οι Έλληνες οτι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα πάει σε εκλογές το 2013 για το θέμα του κλεισίματος της ΕΡΤ.

Διαβάστε τι γράφει το Πρώτο Θέμα:
Σοκ στην ελληνική κοινωνία και έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο προκαλεί το απονενοημένο διάβημα της ανατροπής της κυβερνητικής σταθερότητας που επέφερε το ναυάγιο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που βυθίζει την χώρα στην αστάθεια και στο χάος της πολιτικής αβεβαιότητας και οδηγεί στις εκλογές 2013.

Η αφορμή που επιλέχθηκε για τις εκλογές με το ζήτημα της ΕΡΤ θεωρείται τόσο αστεία που όποιος την υποστήριξε δημόσια το μόνο που μπορεί να εισπράξει είναι η αποδοκιμασία των πολιτών που άναυδοι παρακολουθούν να αναστατώνονται οι ζωές τους και να πάνε χαμένες οι σκληρές θυσίες που έγιναν από όλους την τελευταία άγρια μνημονιακή τριετία.

«Όποιος ρίξει την κυβέρνηση, δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο», είναι τα σχόλια των αναγνωστών που φθάνουν από άκρου εις άκρον της χώρας και καταδικάζουν την αιφνίδια και ανεξήγητη στροφή που έκαναν τα συγκυβερνώντα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που μια μέρα νωρίτερα έδιναν όρκους πίστης στην κυβερνητική συνεργασία και αποδοκίμαζαν τις εκλογές 2013 που τώρα πυροδοτούν οι ίδιοι.

Σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, που η επικράτηση της ψυχραιμίας είναι περισσότερο από αναγκαία κάποιοι επέλεξαν να διακόψουν βίαια την κυβερνητική θητεία και να οδηγήσουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, αγνοώντας από τη μια την κοινή γνώμη, που σε όλες τις έρευνες επέλεγε τη σταθερότητα, και από την άλλη τις σαφείς προειδοποιήσεις από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έστειλαν σαφέστατα μηνύματα ότι οι κάλπες συνιστούν διακοπή του προγράμματος χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας.

Η επιστροφή στο τραπέζι των συζητήσεων και των τριών κυβερνητικών εταίρων αποτελεί πάνδημη απαίτηση που όποιος την αγνοήσει θα υποστεί βαριές συνέπειες.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απο πότε ρε λαμόγια οι εκλογές είναι κακές για την Δημοκρατία; Για ποιά σταθερότητα μιλάτε,και για ποιό τοπο που έπιασαν οι θυσίες των Ελλήνων; Το μόνο που θα επιφέρουν οι εκλογές είναι η ΜΗ είσοδος του άθλιου πασοκ και της εμετικής δημαρ στην βουλή, και τον καταποντισμό της ξευτιλισμένης νδ ! Οι περισότεροι απο εσάς θα εκτελεσθείτε και οι υπόλοιποι θα πάνε φυλακή και θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το βρωμερό πολιτικάντικο συμμορίτικο προδοτικό συνάφι σας ! Νομίζετε βρωμιάρηδες οτι θα την γλυτώσετε με νομικίστικα τερατουργήματα η θα την κοπανήσετε με βάρκες,ελικόπτερα,τραίνα,τζετ-σκι κλπ;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! Εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες οπου συλληφθείτε θα έχετε !