ΣΙΝΕ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Πόσα λεπτά έρωτα θέλουν την ημέρα οι γυναίκες;

Αν και διαβάσαμε πρόσφατα τι είδους έρωτα προτιμούν οι γυναίκες, σύμφωνα με το Huffingtonpost.com, έρωτα, χάδια, βόλτες και...
λίγη δουλειά. Αυτές είναι οι λέξεις που συνοψίζουν όλα (ή σχεδόν τουλάχιστον) όσα χρειάζεται μια γυναίκα για να περάσει μια τέλεια μέρα, σύμφωνα με πρόσφατη αμερικανική μελέτη.

Το ερωτικό παιχνίδι είναι αυτό που θέλει περισσότερο μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να χαρακτηριστεί ιδανική, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε από την Journal of Economic Psychology. Η μελέτη ήταν λεπτομερέστατη, καθώς κατάφερε να καταγράψει σε τι «ποσότητα» χρειάζεται το καθετί από αυτά που θα «γεμίσουν» ευχάριστα τη μέρα ενός θηλυκού.

Ο Dr. Christian Kroll του Πανεπιστημίου Jacobs της Γερμανίας και ο Dr. Sebastian Pokutta του Georgia Institute of Technology πέρασαν από συνεντεύξεις 909 εργαζόμενες γυναίκες διαφόρων ηλικιών (με μέσο όρο τα 38 έτη) σχετικά με το πώς περνάνε τη μέρα τους, αλλά και τη συναισθήματα τους σε κάθε δραστηριότητα.

Έτσι ο Kroll και ο Pokutta κατέληξαν στο τέλειο 16ωρο μιας γυναίκας – (οι υπόλοιπες 8 είναι αφιερωμένες στον ύπνο) με βάση τη χρησιμότητα και την ευχαρίστηση που προκαλεί κάθε δραστηριότητα.
Το τέλειο 16ωρο μιας ευτυχισμένης γυναίκας
106 λεπτά της ημέρας της θα πρέπει να αφιερωθούν στον έρωτα και στα ερωτικά παιχνίδια
82 λεπτά στις κοινωνικές υποχρεώσεις,
78 λεπτά για να φύγει η ένταση της ημέρας
75 λεπτά για φαγητό
68 λεπτά της ημέρας για γυμναστική
57 λεπτά μιλώντας στο τηλέφωνο
56 λεπτά για ψώνια.
55 λεπτά στην τηλεόραση
48 λεπτά στο pc,
47 λεπτά για δουλειές στο σπίτι
46 λεπτά για τον μεσημεριανό ύπνο
36 λεπτά για τη δουλειά τους (!)
33 λεπτά για τις μετακινήσεις τους.
Οι ερευνητές κατέληξαν επίσης στο ότι οι γυναίκες προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους πρώτα με τους φίλους τους και στη συνέχεια με τους συγγενείς τους (στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ο σύζυγος και τα παιδιά). Καλά, σ’αυτό κάποιοι θα διαφωνήσουν.
Οι γυναίκες λοιπόν βάζουν τον έρωτα πάνω από όλα, με επιστημονική σφραγίδα παρακαλώ.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: