ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Νάντια Στάμου : Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη.

Μέσα απο την στήλη μας σήμερα με τους νέους καλλιτέχνες σας γνωρίζουμε μια κοπέλα πανέμορφη με ταλέντο και αρκετές συνεργασίες στο ενεργητικό της που τις δίνουν πολλούς πόντους. ...
Την γνωρίσαμε από το FameStory, από όπου έκανε ένα γρήγορο αλλά αξέχαστο πέρασμα, αφήνοντας πίσω της,... τις καλύτρες εντυπώσεις, τόσο των κριτών όσο και του κοινού.

Η πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, γεννήθηκε στην Πάτρα και από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με την μουσική και να γίνει τραγουδίστρια. 
Παράλληλα με τις σπουδές της σαν Τεχνικός Δικτύων, παρακαλούθησε μαθήματα φωνητικής, κινησιολογίας και χορού.

Εχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας και όχι μόνο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους : Σταμάτη Γονίδη, Βασίλη Καρρά, Πάνο Κιάμο, Γιώργο Δασκουλίδη, Πέτρο Ιμβριο, Αλέκο Ζαζόπουλο και αλλους.

Τωρα την συναντάμε, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, να τραγουδάει στο πλευρό του αγαπημένου μας Σταμάτη Γονίδη, στα πλαίσια των εκτάκτων εμφανίσεών του, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Επίσης είναι στο στούντιο και ηχογραφεί το νέο της digital single, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λιγους μήνες. Σε λίγες μέρες, θα είμαστε σε θέση, να ανακοινώσουμε και την συνεργασία της έκπληξη και τους συντελεστές της πρώτης της, δισκογραφικής προσπάθειας.
Αξίζει να παρακολουθούμε από κοντά την πορεία της Νάντιας Στάμου, διότι ήρθε για να μείνει !

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: