ΣΙΝΕ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Διαμαρτυρήθηκε για τα διόδια κάνοντας με ποδήλατο τη διαδρομή Θεσσαλονίκη- Κατερίνη

Ο μπλόγκερ... με το ψευδώνυμο @skordopoutsoglou αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με έναν πρωτότυπο και άκρως πετυχημένο τρόπο για το ότι...
η Πιερία είναι αποκλεισμένη από τους πάντες και τα πάντα λόγω των διοδίων και έκανε την απόσταση Θεσσαλονίκη – Κατερίνη με ποδήλατο!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση για τα διόδια. Και εξηγούμαι:
Η σύζυγος μου είναι από την Πιερία. Ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Το τυπικό Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη έχει γίνει πλέον κάτι που πρέπει να προγραμματιστεί ανάλογα με τα οικονομικά μας. Η τιμή της βενζίνης και τα διόδια δεν επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση.

Επιπλέον η Πιερία είναι αποκλεισμένη. Από όποια πλευρά της και να θέλεις να βγεις πρέπει να πληρώσεις διόδια.

Απέναντι σε όλα αυτά αντιδρά η Ομάδα Εθελοντικής δράσης Πιερίας την οποία οι περισσότεροι θα γνωρίζετε από το «κίνημα της πατάτας». Αυτοί το ξεκίνησαν άλλωστε. Με τη διαφορά ότι οι άνθρωποι το συνέχισαν. Έχουν επεκτείνει τις δραστηριότητες τους με τέτοιο τρόπο που έχουν κάνει την αλληλεγγύη πραγματικότητα. Όμως εδώ συζητάμε για τα διόδια.

Τον περασμένο Φλεβάρη αντέδρασαν (και συνεχίζουν να το κάνουν) μαζί με κατοίκους της περιοχής στο άνοιγμα των διοδίων στο Αιγίνιο (συμφερόντων κ. Μπόμπολα). Αποτέλεσμα ήταν η κινητοποίηση δυνάμεων ΜΑΤ, δακρυγόνα, ξύλο και συλλήψεις.

Την κίνηση αυτή θέλω να υποστηρίξω».
Και το έκανε!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: