ΣΙΝΕ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Δεν σου κάνω τον Άγιο…. ΑΧΧΧ αμάρτησα και στο λέω γιατί έχω τον ανιχνευτή ψεύδους!

​Ο αριθμός 5 είναι ο συνηθέστερος όταν ρωτάς μια normal γυναίκα με πόσους άντρες έχει πάει!!!
Τα κορίτσια δε ξεκολλάνε από αυτό το νούμερο που να χτυπιέσαι! Ακόμη και αν... έχουν πάει με ένα στρατόπεδο, συνήθως οι γυναίκες το κρύβουν από το ταίρι τους , ειδικά όταν η σχέση κοιτάει προς τη δέσμευση και το γάμο! Στον αντίποδα τώρα οι άνδρες, ακόμη και αν έχουν πάει με γυναίκα μόνο στα όνειρα τους, αραδιάζουν συνήθως ένα μάτσο ψέματα, προκειμένου να δείξουν την εμπειρία και τις μεγάλες αποδόσεις τους!

Ποια είναι όμως τελικά η αλήθεια;
Μια έρευνα του Ohio State Universtity που έγινε σε φοιτητές του πανεπιστημίου έδειξε ότι άντρες και γυναίκες έχουν στην πραγματικότητα κόμπλεξ με τον πραγματικό αριθμό των ερωτικών συντρόφων τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν σχεδόν 300 φοιτητές οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στα άτομα της πρώτης ομάδας είχαν πει ότι έχουν συνδεθεί με έναν ανιχνευτή ψεύδους, ο οποίος όμως στην πραγματικότητα δεν λειτουργούσε, κάτι που οι ερωτηθέντες δεν γνώριζαν. Το όλο πράγμα έγινε απλώς για να τους αγχώσουν και να αναγκαστούν να πουν την αλήθεια.

Στο δεύτερο γκρουπ οι ερευνητές δεν είπαν τίποτα... Τα κλασικά...
Οι γυναίκες της δεύτερης ομάδας είπαν πως άργησαν να χάσουν την παρθενιά τους, πως δεν είχαν πάει με πολλούς άντρες και πως είχαν κάνει ελάχιστα one night stands. Αντίθετα οι άντρες της ίδιας ομάδας είπαν πως το έχουν κάνει με πολλές γυναίκες, πως έχασαν την παρθενιά τους μικροί και πως έχουν κάνει ένα σωρό ξεπέτες...

Η ανατροπή!
Το εντυπωσιακό είναι πως οι γυναίκες της πρώτης ομάδας (με τον ανιχνευτή) απάντησαν πως έχουν κάνει σεξ με περισσότερους ερωτικούς συντρόφους σε σχέση με τους άντρες της ίδιας ομάδας.

Δηλαδή οι γυναίκες και οι άντρες της δεύτερης ομάδας ανταποκρίθηκαν πλήρως στα στερεότυπα των φύλων: «πολυγαμικός» άντρας, «παρθένα» γυναίκα, ενώ η πρώτη ομάδα(με τον ανιχνευτή) ανέτρεψε εντελώς τα προγνωστικά...

Η επικεφαλής της έρευνας καθηγήτρια Terri Fisher συνέκρινε αυτά τα πρόσφατα στοιχεία με μια παλιότερη έρευνα που είχε γίνει το 2003. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα οι γυναίκες έχουν φτάσει να έχουν τον ίδιο αριθμό ερωτικών συντρόφων με αυτόν των αντρών, όμως απ ότι φαίνεται το αποκαλύπτουν μόνο σε κατάσταση πίεσης: δηλαδή αν ξέρουν ότι ο ανιχνευτής ψεύδους θα τσεκάρει την αλήθεια.

Πάντως όταν την επόμενη φορά ρωτήσετε κάποιον με πόσους ή με πόσες το έχει κάνει αν δεν έχετε πρόχειρο έναν ανιχνευτή ψεύδους μην πάρετε την απάντηση και πολύ στα σοβαρά...

Sciencerecorder.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: