ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πως έγινε το μακελειό στο Δίστομο με τους δραπέτες των Τρικάλων - Ποιος είναι ο αστυνομικός που δολοφόνησαν;

Οπλισμένοι με καλάσινικοφ οι δραπέτες των Τρικάλων άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών σε μπλόκο στο Δίστομο
- Τους είπαν "ξαπλώστε κάτω θα σας γ@@@@@@@@"
- Πατέρας δυο ανήλικων παιδιών ο 36χρονος αστυνομικός που δολοφονήθηκε!!!
- Έγκυος στον 8ο μήνα η γυναίκα του.

- Ο Κόλα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη
- Ανδρες των ΕΚΑΜ και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ χτενίζουν την περιοχή για τον εντοπισμό των φονιάδων

Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων είναι αιμοσταγείς δολοφόνοι και δε διστάζουν να παίρνουν ζωές προκειμένου να ξεφύγουν από την αστυνομία. Την πρώτη φορά στο δρόμο τους βρέθηκε η 25χρονη Κατερίνα η οποία έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς στα Ίσθμια.

Σήμερα τα ξημερώματα ένας 36χρονος οικογενειάρχης αστυνομικός έπεσε πάνω στο καθήκον την ώρα που κυνηγούσε τους επικίνδυνους κακοποιούς.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ - ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Νewsit, στις 2.00 το πρωί ένας πολίτης τηλεφώνησε στο 100 και ανέφερε οτι 5 πάνοπλα άτομα κινούνται στην περιοχή του Διστόμου στη Βοιωτία.

Η αστυνομία που είχε αναπτύξει μπλόκα με περιπολικά αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή λόγω των πολλών περιστατικών κλοπών αυτοκινήτων που είχαν καταγγελθεί, δίνει σήμα στο κοντινότερο πλήρωμα το οποίο βρισκόταν στη διασταύρωση του Διστόμου στο δρόμο που οδηγεί προς την περιοχή Δαύλεια.

Δύο αυτοκίνητα, ένα συμβατικό μπλε Ford Focus και ένα περιπολικό φεύγουν άμεσα για το σημείο που τους είχε υποδειχθεί. Πρώτα φτάνει το συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λειβαδιάς με 3 αστυνομικούς.

Μόλις οι αστυνομικοί κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο αιφνιδιάζονται από τους 5 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι οποιοι κρατώντας καλάσνικοφ τους ακινητοποιούν και τους ρίχνουν στο έδαφος φωνάζοντάς τους "θα σας γα@@@@@".

Οι κακοποιοί αρπάζουν τον οπλισμό των αστυνομικών και σπάνε τους ασυρμάτους τους για να μην  μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο της αστυνομίας. 
Στο μεταξύ φτάνει και το δεύτερο όχημα της ΕΛΑΣ και την ώρα που βγαίνουν από το αυτοκίνητο οι άλλοι αστυνομικοί ακούνε τους συναδέλφους τους να τους φωνάζουν "προσέξτε είναι παγίδα".

Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους δραπέτες (οι πληροφορίες του Newsit κάνουν λόγω για τον Κόλα) πυροβολεί με το καλάσνικοφ τον 36χρονο αστυνομικό Γ.Α και τον τραυματίζει στον μηρό σοβαρά καθώς η σφαίρα του έκοψε την αρτηρία. Στο μεταξύ πυροβολεί και έναντίον ενός ακόμη αστυνομικού ο οποίος την τελευταία στιγμή πρόλαβε και κρύφτηκε πίσω από μια μάντρα και έτσι γλύτωσε.

Οι δραπέτες αμέσως μετά επιβιβάζονται στο μπλε Ford Focus και φεύγουν προς την περιοχή της Ερατεινής.
Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντίαια επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των φονιάδων. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και άνδρες των ΕΚΑΜ ενώ ένα ελικόπτερο της αστυνομίας χτενίζει από αέρος την περιοχή.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 
Πρόκειται για τον 36χρονο Γ.Α με καταγωγή από το Μεσολόγγι. Ο νεαρός αστυνομικός δεν είχε συμπληρώσει ούτε χρόνο στο Τμήμα Ασφαλείας Λειβαδιάς που υπηρετούσε. Είχε έρθει με μετάθεση από την Αθήνα καθώς από τη Λειβαδιά είναι η γυναίκα του με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά ενώ σε ένα μήνα περίμενε να γίνει πατέρας για τρίτη φορά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 
newsit.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: