ΣΙΝΕ

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο υφυπουργός, το εκρηκτικό μοντέλο και ο Κασιδιάρης!!!

Ένας πρώην υφυπουργός ένα εκρηκτικό μοντέλο και ο θορυβώδης βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης συνθέτουν το σκηνικό μιας... υπόθεσης με προσωπικές και πολιτικές προεκτάσεις.
Η Έλενα Κωνσταντινίδου, στενή συνεργάτης του πρώην υφυπουργού Υγείας Γιώργου Κωνσταντόπουλου, η οποία μάλιστα κέρδισε τον τίτλο Mrs Τουρισμός στα πρόσφατα καλλιστεία, έχει αναπτύξει στενή σχέση με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Ωστόσο αυτή τη σχέση της την πλήρωσε με τη δουλειά της, αφού πριν από λίγους μήνες απολύθηκε από το γραφείο του υφυπουργού Κωνσταντόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του πρώην υπουργού Υγείας, η εμπιστοσύνη του στην συνεργάτιδά του κλονίστηκε από τη σχέση της με έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Για τον πρώην υφυπουργό Υγείας Γιώργο Κωνσταντόπουλο, υπήρχε θέμα ασυμβίβαστου, καθώς ένα πρόσωπο που βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο του και λαμβάνει γνώση περί περί σοβαρών υποθέσεων αρχειοθετώντας σημαντικά έγγραφα δεν μπορεί να διατηρεί σχέση με ένα πολιτικό του αντίπαλο και ειδικά βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Επειδή όμως ο Κωνσταντόπουλος γνώριζε προσωπικά την οικογένεια της 23χρονης Έλενας Κωσταντινίδου προσπάθησε να βρει μια μέση λύση. Συνεργάτης του βουλευτή της πρότεινε να μετακινηθεί στο γραφείο της Κατερίνης, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Μάλιστα αντέδρασε όταν κατάλαβε τον λόγο της απόλυσης της. «Με απολύετε επειδή είμαι φίλη του Κασιδιάρη;».

Όταν συνειδητοποίησε ότι η συνεργασία τους δεν μπορούσε να συνεχιστεί, η Έλενα Κωνσταντινίδου ζήτησε να παραμείνει στα καθήκοντα της μέχρι τέλος του μήνα. Αίτημα που έγινε δεκτό.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: