ΣΙΝΕ

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν: Ποιο θα είναι το τέλος της Χουρέμ;

Κι ενώ η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τούρκικης σειράς Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, Μεριγιέμ Ουζερλί, νοσηλεύεται ακόμη σε...
κλινική μετά την υπερκόπωση που έπαθε, τα επεισόδια που έχουν γυριστεί και παίζονται στην Τουρκία, (που στην Ελλάδα αναμένεται να προβληθούν τον Οκτώβριο) περιλαμβάνουν συγκλονιστικές εξελίξεις.

Μια παλακίδα, η Ντιάνα, απεσταλμένη από τη Χατιτζέ και τη Μαχιντεβράν με σκοπό να σκοτώσουν τη Χουρρέμ, επιχειρεί όντως να τη σκοτώσει.

Παρά το γεγονός ότι η Χουρρέμ παίρνει την παλλακίδα με το μέρος της, λίγες μέρες μετά η Χουρρέμ αρχίζει να ζαλίζεται και να χάνει τον ειρμό των σκέψεων της.

Σε μια επίσκεψη της στο Τοπ Καπί, η Χουρρέμ επιτίθεται στην Χατιτζέ και την ξυλοκοπεί! Η αδερφή του Σουλτάνου συνέρχεται αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τίποτα. Άλλωστε έχει βαλθεί να εξοντώσει τη Χουρρέμ με άλλο τρόπο…

Τώρα τα φώτα πέφτουν στην τεράστια περιουσία του εκλιπόντος Ιμπραήμ. Η Χουρρέμ κάνει τα πάντα για να την εντοπίσει αλλά η Χατιτζέ ξέρει μόνο ότι ο μυθικών διαστάσεων θησαυρός βρίσκεται σε μια κρύπτη.

Μάλιστα, η Χατιτζέ αποκαλύπτει στην αδελφή της την αλήθεια πως την περιουσία αυτή θα τη χρησιμοποιήσει για να εξοντώσει την Χουρρέμ, βάζοντας μια μάγισσα να της κάνει μάγια!

Οι κρίσεις πανικού, τα εξανθήματα στο σώμα και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Χουρρέμ ανησυχούν τον Σουλεϊμάν.

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: