ΣΙΝΕ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τα σχέδια ΤΗΣ για τον τελικό του Champions League

Το… μεγάλο Σάββατο έφτασε! 
Γυναίκες και άντρες έχουν ήδη καταστρώσει τα σχέδια τους για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τα οποία συνηθίζεται να είναι...
διαφορετικά. Αν κι εσύ λοιπόν περιμένεις πως και πώς να ικανοποιήσεις το τρίπτυχο «πίτσα-μπύρα-μπάλα» με τους κολλητούς, καλό θα ήταν να έχεις υπόψη σου τα πιθανά σενάρια που μπορεί να ακολουθήσουν όταν το ανακοινώσεις στην θηλυκή παρουσία που σε τριγυρίζει.

Ένα απ’ τα καλά –και πιο συνηθισμένα- σενάρια είναι να έχει κι αυτή ήδη κλείσει βράδυ με τις κολλητές, συνήθως για εξόδους που αρνείσαι πεισματικά να ακολουθήσεις. Θέατρο, σινεμά ή χαλαρό ποτάκι. Βέβαια, σ’ αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανόν να αναλάβεις εσύ την προετοιμασία της μεγάλης βραδιάς, αλλά και το συμμάζεμα, αν θέλεις αν απεμπλακείς ολοκληρωτικά απ’ την γκρίνια. Σ’ αυτή την περίπτωση παίρνεις και λίγο ρίσκο, αφού κυκλοφορεί ο μύθος που θέλει τους μη ποδοσφαιρόφιλους να βγαίνουν στο κυνήγι εκείνο το βράδυ, προς αναζήτηση... παραμελημένων γυναικών.

Η στερεοτυπική εκδοχή περιέχει γκρίνια και πολλές ερωτήσεις. Γυναίκα που θα επιδιώξει να συμπεριληφθεί στην αντροπαρέα, αλλά και… μπουκάλια κέτσαπ για να εξηγήσεις ΠΑΛΙ τι είναι το οφσάιντ, σχόλια για τα μάτια του Νόιερ και τους κοιλιακούς του Λεβαντόφσκι και το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα; Όχι μόνο καμία εκτίμηση στην υπομονή σου, αλλά κατάληξη με απαξιωτική ατάκα τύπου «απορώ τι ενδιαφέρον βρίσκετε σε 22 μαντράχαλους που κλωτσάνε μια μπάλα».

Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα –και για πολλούς ιδανικά- στην πιο… ανεκτική βερσιόν συντρόφου. Αυτή που αναγνωρίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρική υπόθεση και αναλαμβάνει να προετοιμάσει το τέλειο βράδυ για σένα και τους κολλητούς -κάτι σαν την παραδοσιακή ελληνίδα μάνα, δηλαδή. Καθαρίζει, μαγειρεύει, γεμίζει το ψυγείο μπύρες και κάνει τα πάντα για να περιποιηθεί εσένα και τους φίλους σου. Βέβαια κι εδώ χρειάζεται λίγη προσοχή, αφενός για να μην το παρακάνεις, αφετέρου γιατί… κάτι πρέπει να κάνεις κι εσύ για να την ικανοποιήσεις, όταν τελειώσει το… πανηγύρι.

Κυκλοφορεί όμως και πιο σπάνιος τύπος γυναίκας. Αυτός που δεν είναι εύκολο να ανακαλύψεις, αλλά είναι ιδανική περίπτωση για να σε πείσει να παραδεχτείς ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι… αμιγώς αντρικό σπορ. Αυτή που περιμένει με τον ίδιο ενθουσιασμό με εσένα τον τελικό. Που έχει γεμίσει το ψυγείο μπύρες για να… τις πιει μαζί σου και όχι να τις σερβίρει, θα παραγγείλει πίτσα και δεν θα ετοιμάσει μεζεδάκια και θα συμμετέχει στις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν αντί να σας κοιτάζει σαν εξωγήινους. Και αν δεν το παρατραβήξει με άκομψες εκφράσεις όταν… χάσει το στοίχημα, θα κάνει πολλούς να σε ζηλέψουν.

sportfm.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: