ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

H κατάρα των Ωνάση-Κένεντι που τρομάζει τον Ρώσο μεγιστάνα!!!

Από την μία ο επίγειος παράδεισος του «Σκορπιού» και από την άλλη… οι κατάρες των οικογενειών Ωνάση και Κένεντι…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και οι Ρώσοι μεγιστάνες – νέοι ιδιοκτήτες του νησιού φαίνεται να... κρύβουν έναν ενδόμυχο φόβο για την επιλογή τους να αγοράσουν το νησί, εξαιτίας της… «κατάρας» που συνοδεύει τόσο το όνομα «Αριστοτέλης Ωνάσης», όσο και αυτό της Τζάκι Κένεντι. Δεν ήταν λίγες οι συμφορές που χτύπησαν τις δύο μεγάλες δυναστείες…

Ήταν το 1956, όταν η Τζάκι Κένεντι γέννησε ένα νεκρό παιδί μετά από μία αποβολή. Το 1963 δολοφονείται ο Τζων Κέννεντυ και πέντε χρόνια μετά ο αδερφός του Ρόμπερτ.

Το 1984 πεθαίνει από υπερβολική δόση ουσιών ο γιος του Ρόμπερτ Κένεντι και το 1997 πεθαίνει ο άλλος γιος του, όταν πέφτει πάνω σε δέντρο, την ώρα που κάνει σκι και χάνει την ζωή του.

Το 1999 ο Τζων Κένεντι Τζούνιορ πεθαίνει σε αεροπορικό δυστύχημα, ενώ νεκρές βρέθηκαν και η σύζυγός του, αλλά και η κουνιάδα του.

Και η οικογένεια Ωνάση όμως δεν κατάφερε να ξεφύγει από την κατάρα του χρήματος. Το 1957 διατηρούσε σχέση με την Μαρία Κάλλας με την οποία λέγεται ότι το 1960 γέννησαν έναν γιο, ο οποίος όμως ξεψύχησε λίγες ώρες μετά. Το 1968 παντρεύεται την χήρα του Κένεντι, Τζάκι, λίγο αφότου είχε χάσει τον δικό της νεογέννητο γιο, Πάτρικ.

Το 1973 σκοτώνεται ο 25χρονος μοναχογιός του Αριστοτέλη Ωνάση, Αλέξανδρος, όταν το αεροπλάνο το οποίο πιλόταρε συντρίβεται. Το τραγικό αυτό γεγονός φαίνεται πώς είναι η αρχή του τέλους για τον μεγιστάνα, ο οποίος μετά από αυτό έχασε μεγάλο μέρος της περιουσίας του και δύο χρόνια μετά έχασε και την ίδια του την ζωή…

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης πέθανε σε ηλικία 69 ετών από βρογχική πνευμονία, ενώ λίγο νωρίτερα είχε πεθάνει και η πρώτη σύζυγός του, Τίνα, σε ηλικία 49 ετών από ανακοπή καρδιάς. Τέλος, η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα, βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της σε ηλικία 38 ετών, ένα μήνα πριν τον γάμο της.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: