ΣΙΝΕ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Iνδία: Νέος ομαδικός βιασμός τουρίστριας!!!

Θύμα ομαδικού βιασμού στο τουριστικό θέρετρο Μαναλί στην Ινδία έπεσε μία αμερικανίδα τουρίστρια 30 ετών. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την... αστυνομία, το πρωί της Τρίτης έκανε οτοστόπ προκειμένου να γυρίσει στο κατάλυμά της και επιβιβάστηκε σε φορτηγό.

Οι τρεις άνδρες που βρίσκονταν στο όχημα την οδήγησαν σε ένα απομονωμένο μέρος και τη βίασαν. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις για το περιστατικό, αλλά οι αρχές ανησυχούν για το κύμα εγκληματικότητας κατά γυναικών που βρίσκονται στην Ινδία για τουρισμό.

Αυτό, άλλωστε, ήταν το τρίτο κρούσμα ομαδικού βιασμού μέσα σε τρεις μήνες. Στα τέλη Μαρτίου μια Ελβετίδα είχε βρεθεί σε παρόμοια θέση κατά τη διάρκεια περιήγησής της με ποδήλατο σε επαρχιακές περιοχές της Ινδίας, ενώ την ίδια περίοδο μια Βρετανίδα πήδηξε από το παράθυρο ξενοδοχείου προκειμένου να αποφύγει τη σεξουαλική επίθεση του ιδιοκτήτη που προσπάθησε να εισβάλλει στο δωμάτιό της με τη βία.

Οι φεμινιστικές οργανώσεις στην Ινδία με αφορμή τις τελευταίες επιθέσεις, αλλά και τον θάνατο μιας νεαρής κοπέλας λόγω ομαδικού βιασμού τον περασμένο Δεκέμβριο φωνάζουν για την καλύτερη προστασία των γυναικών και τη θέσπιση αυστηρότερων κυρώσεων από πλευράς κυβέρνησης και φαίνεται να πετυχαίνουν τον στόχο τους. Προσφάτως πέρασε νόμος που επιβάλλει αυξημένες ποινές φυλάκισης για περιπτώσεις βιασμού και θανατική ποινή σε περίπτωση θανάτου.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: