ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μυστική συνάντηση Κουβέλη-Μπακογιάννη: Nτόρα για πρωθυπουργός;

Κατ ιδίαν συνάντηση είχαν το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και η... Ντόρα Μπακογιάννη, όπως αναφέρει το Real.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση των δύο πολιτικών έγινε στη Γλυφάδα και για τον καθορισμό του «ραντεβού» μεσολάβησαν τρίτα πρόσωπα, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να συνομιλούν και με τις δύο πλευρές.

Είναι σαφές ότι η «είδηση» μίας τέτοιας συνάντησης, είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθεί, ιδίως τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Κι αυτό είναι που την καθιστά σημαντική. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αναρτήσεις των τελευταίων ημερών στο διαδίκτυο αναφέρουν ότι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν συζητήσει για πολλά ονόματα στελεχών της ΝΔ, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν –κατά την άποψη τους- λύση για την πρωθυπουργία.

Κι αυτό αν οι δύο εταίροι έφθαναν στο σημείο να άρουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν γραφεί είναι και αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη.

Μία συνάντηση Φώτη Κουβέλη-Ντόρας Μπακογιάννη δίνει νέα διάσταση στο «πολιτικό παρασκήνιο» των ημερών. (Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση θα έδινε το «παρών» και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης).

Πάντως, οι δίαυλοι «πολιτικής επικοινωνίας» ανάμεσα σε Μπακογιάννη και Κουβέλη είναι «ανοιχτοί» από το 2010, όταν και οι δύο ως ανεξάρτητοι βουλευτές αναζητούσαν τρόπους να ενισχύσουν τη φωνή τους μέσω δημιουργίας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ανεξάρτητων βουλευτών όλων των κομμάτων.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: