ΣΙΝΕ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Περιπτερού στην Πάτρα προσφέρει και εpωτικές υπηρεσίες!

Νέα περίπτωση γυναίκας περιπτερούχου η οποία εκτός από τσιγάρα πουλά και εpωτικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερους πελάτες!
Και μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση δεν πρόκειται για κάποια πολύ...

νέα σε ηλικία και με έντονες καμπύλες, αλλά για γυναίκα άνω των 45 η οποία έχει και τα κιλάκια της ή αλλιώς τα «πιασιματάκια» της, όπως χαρακτηριστικά τα λέει η ίδια!

Επίσης, σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται ο πελάτης να αναφέρει κάποιο σύνθημα ή παρασύνθημα έτσι ώστε να έρθει σε συνεννόηση μαζί της και να κλείσει συμφωνία για το εpωτικό ραντεβού και τα χρήματα που πρέπει να δώσει. Η ίδια φροντίζει να βρίσκει ενδιαφερόμενους πελάτες από τους θαμώνες μπαρ που λειτουργεί σε απόσταση μερικών μέτρων από το περίπτερό της.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως το συγκεκριμένο περίπτερο παλιότερα δεν λειτουργούσε μέχρι αργά το βράδυ, αφού άλλωστε δεν βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Φαίνεται όμως ότι από τότε που η εν λόγω κυρία άρχισε τις… «ροζ» υπηρεσίες έναντι αμοιβής, δεν κλείνει νωρίτερα από τις δύο με 3 το πρωί! 

Ανάλογα βέβαια και με τα ραντεβού που έχει κανονίσει, τα οποία μαθαίνουμε ότι κοστίζουν από 30 έως και 50 ευρώ, ανάλογα με τις επιθυμείς του πελάτη και την ώρα που θα χρειαστεί. 
Όσο για τον χώρο, τον εξασφαλίζει αυτός, με δικά του έξοδα…

Φαινόμενα της κρίσης…
Πρόκειται σαφώς για μία ακόμα περίπτωση εκπόρνευσης λόγω της κρίσης. Και δυστυχώς, ολοένα και αυξάνονται οι πληροφορίες για ανάλογες περιπτώσεις, με πρωταγωνίστριες γυναίκες της… διπλανής πόρτας και υπεράνω πάσης υποψίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη περιπτερούχος είναι χωρισμένη και εγκαταλελειμμένη από τον πρώην άνδρα της και με τα πενιχρά έσοδα από το περίπτερο προσπαθούσε ανεπιτυχώς να θρέψει τα δύο της παιδιά ηλικιών 14 και 9 ετών! 

ότι πριν από μερικούς μήνες ο «Κόσμος» είχε αποκαλύψει την εpωτική δράση άλλης περιπτερούχου από την οδό Κορίνθου, η οποία είχε ταρίφα 50 ευρώ και ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να γνωρίζει το σύνθημα. 
Να ζητήσει: «τσιγάρα με άρωμα» και στην ερώτηση «τι άρωμα», να απαντήσει «βανίλια».

symvoli

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: