ΣΙΝΕ

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η Κέιτ Άπτον τόπλες στην παραλία και ανάβει φωτιές... (pics)

H Kate Upton μάλλον κουράστηκε να φοράει μαγιό και αποφάσισε στις διακοπές της να το απαρνηθεί -έστω και μόνο το πάνω μέρος του!
Θεωρώντας ότι ...δικαιούται μερικές μέρες μακριά από τα φλας των φωτογράφων, η 21χρονη ζουμερή ξανθιά προτίμησε να κάνει topless τις βουτιές της και να αφήσει το κύμα να αγκαλιάσει το κορμί της.
Το κορίτσι που έχει γίνει εξώφυλλο για το μεγαλύτερο αντρικό περιοδικό, το Sports Illustrated, έκανε το νεαρό συνοδό της, αγνώστων λοιπών στοιχείων, να περάσει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, δίπλα στο πιο... ποθητό στήθος του πλανήτη, που είχε την ευκαιρία να «χαζεύει» όλη μέρα -ίσως και να αγγίξει!

Το ό,τι όλα αυτά έγιναν στη Χαβάη, όπου επέλεξε η Kate για να ξεκουραστεί και να μαυρίσει -χωρίς σημάδι!- είναι μάλλον περιττή λεπτομέρεια, καθώς οι περισσότεροι θα έχουν εστιάσει στο φωτογραφικό υλικό...

Το κορίτσι που έκανε μόδα το XL!
Οι Βρετανοί την ήθελαν ανεπιτήδευτη με όλη τη φρεσκάδα των 21 χρόνων της εμφανή, οι Ιταλοί τη μεταμόρφωσαν σε ντίβα του '40, τονίζοντας το πληθωρικό της μπούστο πάνω στο οποίο έχει «χτυπηθεί» και η μοναδική λέξη του εξωφύλλου -«Seductive» (παραπλανητική)-, ενώ οι Αμερικανοί με την Αννα Γουίντουρ στο τιμόνι και τον Μάριο Τεστίνο πίσω από τον φακό την ντύνουν με το χρώμα των διακοπών στη Γαλλική Ριβιέρα των 60s και τη χρήζουν supermodel σε μια εποχή που το είδος πια δεν υπάρχει.

Ναι, η Κέιτ Άπτον έχει κάθε λόγο να περηφανεύεται αφού πρόσθεσε στο book της και τον βαρύ τίτλο της «Vogue». Μέσα σε λίγους μόνο μήνες στόλισε με το υπέροχο πρόσωπό της τις εκδόσεις της «Βίβλου της μόδας» σε Ιταλία, Βρετανία αλλά και Αμερική, ενώ οι εμφανίσεις της σε εκπομπές και νυχτερινά σόου δεν έχουν τέλος, την ίδια στιγμή που οι προτάσεις για δουλειές και φωτογραφήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Ηδη είναι το πρόσωπο της γνωστής αλυσίδας αξεσουάρ Accesorize, η πρωταγωνίστρια της ανοιξιάτικης καμπάνιας του σχεδιαστή παπουτσιών Σαμ Εντελμαν, αλλά και το μοντέλο που εγκαινίασε το πρώτο τεύχος του πολυσυζητημένου περιοδικού της Καρίν Ρόιτφελντ «CR Fashion Book».

Παράλληλα, οι σχεδιαστές ύστερα από τον αρχικό τους σκεπτικισμό δηλώνουν πως οι κάπως πιο γεμάτες -για μοντέλο- αναλογίες της τους θυμίζουν το πιο υγιές πρότυπο των μοντέλων της δεκαετίας του ’70, αυτό που εκπροσωπούνταν από την Κρίστι Μπρίνκλεϊ, άποψη που φάνηκε να συμμερίζεται και η βασίλισσα των high end εσωρούχων Victoria’s Secret, η οποία έχει τη φωτογραφία της με το Body by Victoria -τον best seller στηθόδεσμό της- στο οπισθόφυλλο του καινούριου της καταλόγου.
blog.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: