ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο με υποβρύχια δωμάτια! (pics)

Θα το χτίσουν μέσα σε ορυχείο και θα έχει ορόφους κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας!!!
Στη μακρινή Κίνα, στους πρόποδες του βουνού Tianmenshan, πρόκειται να χτιστεί το ξενοδοχείο Intercontinental Shimao. Με προϋπολογισμό... 568 εκατομμυρίων δολαρίων, η νέα κατασκευή αναμένεται εντυπωσιακή και πολυτελέστατη όταν θα ολοκληρωθεί.


Ωστόσο, η πρωτοτυπία του ξενοδοχείου δεν εξαντλείται στο ύψος της χρηματοδότησης για την κατασκευή του αλλά στην τοποθεσία που θα το φιλοξενεί. Ξεκινώντας από τη βάση του βουνού, το συγκρότημα θα χτιστεί σε ένα πρώην ορυχείο σε βάθος 100 μέτρων, το οποίο μάλιστα διαθέτει και νερό. Σχεδιασμένο από την εταιρεία Atkins, το νέο κτιριακό επίτευγμα θα διαθέτει 380 δωμάτια μοιρασμένα σε 19 ορόφους. Δύο όροφοι θα βρίσκονται κάτω από τη στάθμη του νερού, ενώ θα υπάρχει ενυδρείο, υποβρύχιο εστιατόριο και φυσικά υποβρύχια δωμάτια. Το ξενοδοχείο θα είναι ορατό μόνο από την κοιλότητα του ορυχείου ενώ εξωτερικά θα είναι σχεδόν αφανές, αφού θα προεξέχει μόνο 15 μέτρα από το ύψος του εδάφους. Ακριβώς απέναντί του και σε ίδιο ύψος, στο άλλο άκρο του κρατήρα, θα βρίσκεται ένας εντυπωσιακός καταρράκτης, προσφέροντας μαγευτικό θέαμα στους ενοίκους.
Η κατασκευή του ξενοδοχείου, εντάσσεται σε ένα ευρύτερο σχέδιο δημιουργίας ενός μεγάλου θεματικού πάρκου στην περιοχή, που θα περιλαμβάνει αθλητικά κέντρα, εστιατόρια και συνεδριακά κέντρα. Η τιμή του κάθε δωματίου αναμένεται να διαμορφωθεί στα 300 δολάρια τη βραδιά, ενώ το εντυπωσιακό οίκημα έχει σχεδιαστεί να ολοκληρωθεί το 2015.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: