ΣΙΝΕ

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Κατάρρευσε κτίριο στη Φιλαδέλφεια - Σκάβουν με τα χέρια στα συντρίμμια (video)

Ένα κτίριο κατέρρευσε στην Φιλαδέλφεια και οι πυροσβέστες σκάβουν με τα χέρια για να απεγκλωβίσουν ορισμένους ανθρώπους που φέρεται ότι...
έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια του.
Δύο άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι στα ερείπια ενός τετραώροφου κτιρίου που κατέρρευσε σήμερα στο κέντρο της Φιλαδέλφειας, στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, και 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης, Λόιντ Έιρς.

Δώδεκα άνθρωποι ανασύρθηκαν από τα ερείπια του κτιρίου και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο επειδή φέρουν "ελαφρά τραύματα", διευκρίνισε ο αξιωματούχος αυτός.
Οι δύο άνθρωποι που εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι στα ερείπια του κτιρίου έχουν εντοπιστεί, πρόσθεσε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι "βρισκόμαστε στο στάδιο του απεγκλωβισμού τους".

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες εργάζονται γι'αυτό, υπογράμμισε.
Το τετραώροφο αυτό κτίριο το οποίο ήταν άδειο και είχε κριθεί κατεδαφιστέο κατέρρευσε πάνω σε ένα κτίριο ενός ορόφου στο οποίο βρισκόταν ένα κατάστημα μεταχειρισμένων ειδών του Στρατού της Σωτηρίας, πρόσθεσε ο Έιρς, χωρίς να διευκρινίσει περαιτέρω.

Το κτίριο κατέρρευσε γύρω στις 10:45 τοπική ώρα (17:45 ώρα Ελλάδος).


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: