ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στον Αγ. Γεώργιο! (video)

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 διεξήχθησαν για 4η συνεχή χρονιά στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου του Δήμου Γρεβενών, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μικρών και μεγάλων αθλητών που ...
ξεπέρασε κάθε προσδοκία, οι αγώνες ορεινού τρεξίματος, «Αϊγιωργίτικο Μονοπάτι» μήκους 24 χιλιομέτρων και «Τσούρχλειος Δρόμος» (για δρομείς και περιπατητές) μήκους 11,5 χιλιομέτρων. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο «Κεραυνός» Αγίου Γεωργίου με τη συμπαράσταση του Δήμου Γρεβενών.

Μικροί και μεγάλη είχαν την ευκαιρία να χαρούν τις φυσικές ομορφιές του Αγίου Γεωργίου μέσα από τις διαδρομές και τα μονοπάτια των αγώνων και να ζήσουν μία μοναδική αθλητική εμπειρία στη φύση.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνεχάρη τους διοργανωτές για την άριστη προετοιμασία της διοργάνωσης, η οποία όπως τόνισε κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερη χάρη στην αγάπη και το μεράκι τους.

Συνεχάρη τους αθλητές για τη συμμετοχή τους στους αγώνες και τόνισε ότι ο Δήμος Γρεβενών, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν, θα στηρίζει κάθε προσπάθεια Συλλόγων και Φορέων, που στόχο έχει την αναβάθμιση του αθλητισμού στο τόπο μας και την προβολή του Δήμου Γρεβενών. Πιστεύουμε τόνισε ότι τέτοιες διοργανώσεις αναδεικνύουν διαχρονικές αξίες όπως είναι αυτές του «ευ αγωνίζεσθαι», της φιλίας, της ομαδικότητας, του εθελοντισμού, της συμμετοχής και της προσφοράς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κα Αικατερίνη Πέτρου, κ. Αθανάσιος Καραγιάννης και κ. Βάϊος Κόραβος.








video από greveniotis.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: