ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Πρέπει να γίνετε περισσότερο πρακτικοί και ρεαλιστές. Ο λόγος είναι ότι θα χρειαστείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε κάποια άτομα τα οποία...
σας έχουν άμεση ανάγκη. Το ότι θα καλύψετε κάποια κενά σε πρακτικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να δώσετε μεγαλύτερη υπόσταση σε πράγματα και σε λεπτομέρειες στις οποίες σπάνια δίνετε. Πάντως αλλάζετε είτε με έναν πιο πιεστικό τρόπο είτε με έναν πιο ελαφρύ. Οι κατευθύνσεις σας και γενικά οι προσωπικές σας επιδιώξεις είναι διαφορετικές. bottom: 15px; margin-top: 15px; padding: 0px;"> ΤΑΥΡΟΣ
Είναι η ημέρα που θα κινηθείτε πιο δραστικά και ρεαλιστικά. Θα πετύχετε κάτι καλύτερο στα οικονομικά σας γιατί θα δεχτείτε από εκεί που δεν το περιμένατε χρήματα ή ακόμα και μια καλή πρόταση για διευκόλυνση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης που σας απασχολεί. Είναι σημαντικό να δεχτείτε την αλλαγή που έρχεται αλλά και κάποιες αιφνίδιες καταστάσεις οι οποίες σας δίνουν μεγαλύτερη ώθηση για ξεκαθάρισμα, ακόμα και κάποιας παλιάς κατάστασης. Είναι σημαντικό να ξέρετε πλέον τι σας γίνεται.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συνθήκες είναι πολύ ρευστές και κατά κάποιον τρόπο δύσκολες γιατί εξ ανάγκης πιέζεστε να πράξετε πολλά από αυτά που είχατε σκεφτεί. Ίσως και να ζορίζεστε και να βλέπετε με άλλο μάτι κάποιες υποθέσεις που παλιά τις βλέπατε πιο απλοποιημένες. Είναι σημαντικό να βάλετε κάτω και ένα-ένα και να λύσετε όλα τα προβλήματά σας, κυρίως θέματα του σπιτιού που μπορεί να είχατε παραμελήσει. Τα ντουλάπια σας και όλα τα συρτάρια σας ίσως να θέλουν ένα ξεσκαρτάρισμα γι” αυτό πετάξτε και ξεκαθαρίστε. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να μαζεύετε και θα καθαρίσει η ενέργεια σας με τον καλύτερο τρόπο. Ο γενικός καθαρισμός και η φροντίδα θα είναι μέσα στο άμεσο πρόγραμμά σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες είναι καλύτερες για σας τους διαισθητικούς Καρκίνους, επειδή θα μιλήσετε με μεγαλύτερη άνεση και θα έχετε την ευκολία να είστε ξεκάθαροι, όσο μπορείτε βέβαια. Θα βελτιωθεί άμεσα μια σχέση σας με συγγενικά πρόσωπα ή με ένα πρόσωπο που είστε κατά κάποιο τρόπο μακριά. Επειδή οι εξωτερικές απαιτήσεις μπορεί να είναι μεγάλες, άθελά σας ίσως να ζορίζετε παραπάνω για κάποια πράγματα. Αυτό σίγουρα σας πιέζει και σας δημιουργεί δυσφορία. Ο Δίας είναι στο ζώδιο σας αλλά αν δεν είστε σίγουροι τι θέλετε, μην ανοίγετε πολλά μέτωπα γιατί μετά πως θα τα κλείσετε;
ΛΕΩΝ
Είστε έτοιμοι είτε να κάνετε κινήσεις συμφέρουσες σε επίπεδο οικονομικό είτε κατά κάποιο τρόπο να εξοικονομήσετε χρήματα από την πρακτικότητα που θα επιδείξετε. Όσοι έχετε αφοσιωθεί σε κάποιες υποθέσεις ευθύνης και προστασίας, θα δείξετε έναν άλλο εαυτό τελείως διαφορετικό από παλιά. Ίσως να βοηθάτε συγγενείς σε κάποια προσωπικά προβλήματα και να συμπονάτε και εσείς μαζί τους. Οι φιλοδοξίες σας πιθανόν να έχουν κατέβει αρκετά και να έχετε ένα είδος ηττοπάθειας ή πολύ γειωμένης πραγματικότητας. Πάντως από εκεί που δεν το περιμένατε η τύχη σας θα ανοίξει και ίσως να έχετε βοήθεια από την οικογένεια.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και στον σκοπό σας. Πιθανόν να ακολουθήσετε μια νέα πρωτοποριακή μέθοδο η οποία είναι τελείως καινούργια για τα δικά σας δεδομένα. Σίγουρα θα πρέπει να έχετε έναν χαρακτήρα περισσότερο δυναμικό και συγχρόνως να μην έχετε φόβο γιατί είστε σε φάση ξεκαθαρισμάτων και μεγάλων αποφάσεων. Η δυναμική για το μέλλον σας δίνει μια καινούργια διάσταση στα πράγματα. Επειδή είστε πολύ άνετοι σε νέες παρέες και σε νέες καταστάσεις, οι φίλοι σας θα παίξουν ρόλο προστατευτικό. Μια πιθανή νέα γνωριμία θα σας ανατρέψει την μοναχικότητα.
ΖΥΓΟΣ
Είστε σε μια φάση που προσπαθείτε να εντοπίσετε από πού είναι κάποιες διαρροές που έχετε. Σίγουρα θα το βρείτε και ίσως θα πρέπει να αντιληφθείτε και την γνώμη ή τα στενάχωρα συναισθήματα ενός Παρθένου ή ενός Ιχθύ. Μερικές φορές δείχνετε απρόσωποι ή ίσως μακριά από την πραγματικότητα του ατόμου που έχετε δίπλα σας. Ενώ είστε συντροφικοί μερικές φορές δείχνετε αδιάφοροι αν δεν έχετε εσείς το πρόβλημα. Η συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε για θέματα της οικογένειάς σας θα σας αυξήσει την ευθύνη απέναντί τους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε πολλές δουλειές και επαφές που θα πρέπει να κάνετε για να συμπληρώσετε όλα τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Είστε γεμάτοι άγχος αλλά μην ανησυχείτε. Όλα θα γίνουν και αν περιμένετε άτομα από το εξωτερικό, θα δείτε ότι δεν θα είναι και τόσο πολύπλοκα τα πράγματα όπως νομίζετε. Η εξασφάλισή σας από ένα συγκεκριμένο άτομο είναι πολύ σταθερή. Μην αφήνετε να σας παρασύρουν άτομα που δεν είναι του δικού σας βεληνεκούς γιατί με αυτόν τον τρόπο αποξενώνεστε και νιώθετε μερικές φορές μοναξιά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε διασκορπισμένοι με πολλές δουλειές και σίγουρα θα έχετε και ένα μίνι εκνευρισμό γιατί αλλιώς τα είχατε υπολογίσει και ίσως αλλιώς σας βγαίνουν. Είναι λοιπόν σημαντικό να ξεπεράσετε τα δεδομένα και να προβείτε σε κάποιες καταστάσεις που είναι πιο εύκολες να διαχειριστείτε από την πλευρά σας. Μπορεί και να προσγειωθείτε από μια κατάσταση γιατί αλλιώς την προσδοκούσατε αλλά είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Ίσως η δουλειά σας ή ο κοινωνικός σας περίγυρος να απαιτήσει περισσότερο την παρουσία σας και αυτό να σας κουράσει. Χρειάζεστε άμεσα οργάνωση και ισορροπία και θα τα καταφέρετε μια χαρά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα τα καταφέρετε θαυμάσια τουλάχιστον για σήμερα γιατί θα δείτε ότι όλα θα τρέχουν πιο εύκολα από τις άλλες ημέρες. Αυτό θα σας ανακουφίσει και θα σας δημιουργήσει νέες προοπτικές. Πάντως ότι δουλειές και να έχετε θα προσπαθήσετε να τις τελειώσετε στο άψε σβήσε, επειδή θα έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες και τα πράγματα θα ρέουν ανεμπόδιστα. Η σχέση με Παρθένο, Σκορπιό ή Ιχθύ θα είναι πολύ άμεση και χρήσιμη. Οι επιδιώξεις σας κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να είναι μεγαλεπήβολες. Θα διαπιστώσετε ότι αν δουλεύετε με τους σημερινούς ρυθμούς, θα μπορέσετε να τα καταφέρετε όλα με την μία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα κληθείτε είτε να βοηθήσετε ένα φίλο είτε ένα άτομο της οικογένειας σας. Μπορεί η βοήθεια που θα του δώσετε να είναι τόσο σοβαρή και οι χειρισμοί θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Μην φοβάστε όμως και παραμείνετε ψύχραιμοι γιατί μόνο έτσι θα προσφέρετε ουσιαστικά και μεθοδικά. Είναι αποδεδειγμένο ότι όταν ασχολείστε με την λεπτομέρεια ενός πράγματος τότε αποκτάτε μεγαλύτερη εμπειρία γιατί τα βλέπετε από άλλη οπτική γωνία. Η προσφορά από ένα Παρθένο θα είναι πολύτιμη.
ΙΧΘYΕΣ
Βρίσκεστε πιο εύκολα στην θέση του άλλου και αυτό σας ανεβάζει κατά κάποιο τρόπο τις μετοχές. Μπορεί βέβαια από αυτά που παίρνετε και μαθαίνετε να υπάρχει μια προσωπική ψευδαίσθηση και έτσι να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες και όσον αφορά στις προσωπικές σας υποθέσεις για να είστε σίγουροι καλύτερα είτε να συζητήσετε με κάποιο έμπειρο πρόσωπο είτε να τσεκάρετε ξανά αν έχετε φτάσει στα σωστά συμπεράσματα από αυτό που βλέπετε και πιστεύετε και δεν είναι μόνο προσωπική σας οπτική. Ο Παρθένος θα βρεθεί στην θέση του συνεργάτη και πιθανόν να κάνετε μαζί κάτι καινούργιο και πρωτότυπο.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: