ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Έχετε βαλθεί να συνεργαστείτε ακόμα και με δύσκολα άτομα. Σίγουρα θα πετύχετε γιατί διαθέτετε την σταθερότητα αλλά και...
την καλή διάθεση για να κερδίσετε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε όλη την ευχέρεια να διαμορφώσετε τις συνθήκες υπέρ σας, για αυτό μην αφήνετε να ξεφεύγουν οι καταστάσεις από τα χέρια σας. Για ένα ερωτικό θέμα να πατήσετε πόδι και να μιλήσετε και θα υπάρξει ανταπόκριση. Υπάρχει μια μικρή ευκαιρία για αλλαγή των οικονομικών σας προς το καλύτερο.
ΤΑΥΡΟΣ
Επειδή είστε άτομα με καλλιτεχνικά ταλέντα, όταν σας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με αυτά νιώθετε περισσότερο ο εαυτός σας. Αυτό ένας Ζυγός μπορεί να σας το θυμίσει. Είναι γενικά μια περίοδος που δεν έχετε και πολλά πράγματα να σας ζορίζουν, πέρα από την προσωπική ανασφάλεια που νιώθετε, αλλά μπορείτε να την ξεπεράσετε, βάζοντας σε πιο βαθύ επίπεδο κάποιους υπαρξιακούς προβληματισμούς. Η επαφή με ένα Σκορπιό σίγουρα θα γίνει καλύτερη και ίσως έρθετε πιο κοντά γιατί τα συναισθήματά σας θα είναι ισχυρότερα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναγνωρίζετε την κοινωνική σας δύναμη και έχετε ήδη κάνει κάποιες κινήσεις οι οποίες σας δίνουν αισιοδοξία αλλά και ευελιξία. Θα κλείσετε και μια δουλίτσα, έτσι ξαφνικά, χωρίς να το περιμένετε. Αυτή την περίοδο σας απασχολούν έντονα κάποιες κληρονομικές υποθέσεις που θα πρέπει να λύσετε, ίσως σχετικά με ένα ακίνητο το οποίο σας απασχολεί. Είναι πολύ σημαντικό να βγάζετε τις ευαισθησίες σας στην επιφάνεια και να προχωράτε σε πιο βαθιές εξομολογήσεις, κυρίως με έναν Αιγόκερω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρόλο που η περίοδος για σας είναι καλύτερη σε πολλά επίπεδα –αφού κάποιοι έχετε κάνει την οικογένεια σας ή ετοιμάζεστε να κάνετε αυτό το βήμα– υπάρχει ένας κύκλος που κλείνει και αυτό σας έχει προβληματίσει αρκετά. Ίσως κάποιο σημείο δεν μπορείτε να το δεχτείτε, αλλά καλό είναι να αποδεχτείτε οποιοδήποτε γεγονός συμβεί, διότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που θα προέλθουν και από τον κοινωνικό περίγυρο. Η επαφή με ένα πρόσωπο, που πιθανόν να είναι Ζυγός, ίσως ανεβάσει την κλίμακα των απαιτήσεων και θα πρέπει να ανταποκριθείτε άμεσα.
ΛΕΩΝ
Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα θέματα επικοινωνίας και έχετε ήδη αναλάβει κάποιες διαδικασίες που σας εξασφαλίζουν μια καλύτερη θέση μέσα στην κοινωνική αρένα. Γενικά έχετε συμπάθειες και ίσως μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να κάνετε μια νέα γνωριμία. Η επαφή με Υδροχόο θα πάει καλύτερα, γιατί θα έχετε την διάθεση να μιλήσετε σε πιο διπλωματικούς τόνους. Είναι καλό να ανοιχτείτε σε δουλειά που θα έχει και ταξίδια ή ανεπτυγμένη την επικοινωνία γιατί εκεί θα τα καταφέρετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε ήδη κάνει αρκετές προσπάθειες και όντως βλέπετε ότι έχετε κάποιο αποτέλεσμα. Παρόλο που έχετε ολοκληρώσει όλες τις κινήσεις σας, διαπιστώνετε ότι υπάρχουν κενά, που έχουν να κάνουν μ” ένα σημείο κάπως σκοτεινό που θέλει ξεκαθάρισμα. Αφήστε να βγει όλη η αλήθεια στην επιφάνεια και μη φοβάστε πως, αν την μάθετε, θα φύγετε από μια σχέση ή από μια κατάσταση που δεν σας ωφελεί. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να ζείτε σε μια κατάσταση «νιρβάνα» και δεν το έχετε αντιληφθεί. Ίσως να τα βλέπετε όλα ρόδινα και κυρίως να προβάλετε τα θέλω σας στα πολύ δικά σας άτομα.
ΖΥΓΟΣ
Έχετε ήδη βρει τις δυνάμεις σας και με αυτόν τον τρόπο δεν μπερδεύεστε στα πόδια κάποιων ατόμων που μπορεί να θεωρούν ότι τους είστε βάρος. Κάντε τον απολογισμό σας και βασιστείτε στις δική σας προσωπικότητα. Θα δείτε ότι έχετε μεγάλη ενέργεια που, για να την διοχετεύσετε σε δραστηριότητα, πρέπει να την πιστέψετε. Τα οικογενειακά σας θέματα ή οι υποχρεώσεις που βλέπετε ότι σας πνίγουν θα είναι ένα κίνητρο για να δείτε μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Τώρα δοκιμάζεστε και η σχέση με έναν Καρκίνο θα χρειαστεί μεγαλύτερη φροντίδα από την πλευρά σας.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε μπει σε διαδικασία ξεκούρασης. Ίσως να δικαιολογήσετε κάποια συμπεριφορά ενός ατόμου, η οποία μερικές φορές σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και άλλες φορές σας ενοχλεί. Ο Κριός μέσα στον χώρο της δουλειάς σας κινείται με μεγάλη καλλιτεχνική ευαισθησία και ίσως να βάλει και εσάς σε αυτό το κομμάτι των ενδιαφερόντων. Τα οικονομικά για άλλη μια φορά σας ενδιαφέρουν έντονα, αλλά βλέπετε ότι κάτι διαφορετικό πάει να γίνει και υπάρχει φώς στον ορίζοντα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είναι μια ημέρα με καλές προοπτικές, για αυτό μπορεί «να σας κάτσει» ξαφνικά ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο δεν περιμένατε. Αυτό σίγουρα θα σας κάνει πολύ καλό, αφού όταν ταξιδεύετε είστε ο εαυτός σας. Γενικά, θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς οι οποίοι θα επιδιώξουν να περάσετε καλά και να μοιραστείτε κοινές εμπειρίες ή και νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Η επαφή με έναν Κριό μπορεί να σας ευεργετήσει ερωτικά και να βρεθείτε προ εκπλήξεως. Ίσως η γνωριμία αυτή να είναι πολύ σημαντική.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κρατήστε όσο μπορείτε χαμηλούς τόνους γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε αδιέξοδο. Ίσως να μην θέλετε να καυγαδίσετε και από την φόρα που θα πάρετε, χωρίς να το καταλάβετε, να γίνει κάποιο μπέρδεμα που θα σας εκθέσει. Κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι, βλέπετε ότι μπορείτε να κερδίσετε συνολικά μια υπόθεση που σας απασχολεί. Η σχέση με Ζυγό χρειάζεται κατά κάποιο τρόπο ιδιαίτερη μεταχείριση και λεπτούς χειρισμούς. Μερικές φορές τα λέτε έξω από τα δόντια και χαρακτηρίζεστε αυστηροί ή φιλόδοξοι. Έχετε ήδη ξεκινήσει να κάνετε μια νέα αρχή σε ορισμένα θέματα στην ζωή σας, μην τα χαλάσετε τώρα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε καλύτερη διάθεση, κινείστε πιο εύκολα και βλέπετε πιο χαλαρά όλα τα θέματα που έχετε μπροστά σας. Όταν συνεργάζεστε νιώθετε καλύτερα και πιστεύετε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παράγετε έργο. Οι σχέσεις σας δεν θέλουν κόντρα. Αντιθέτως, είναι απαραίτητο να συζητήσετε και να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η καθημερινότητά σας αλλάζει και γίνεται περισσότερο βιωματική, για αυτό θα πρέπει να είστε πιο επικεντρωμένοι στην φροντίδα και την προστασία του εαυτού σας, ακόμα και σε ψυχικό επίπεδο.
ΙΧΘYΕΣ
Υπάρχει κάτι που πρέπει να διαπραγματευτείτε με μεγαλύτερη διάθεση επικοινωνίας. Μερικές φορές σας επηρεάζουν συναισθηματικές καταστάσεις και δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε στα λογικά επιχειρήματα. Έτσι, όταν πληγώνεστε, χάνεστε και κλείνεστε στον εαυτό σας. Τώρα, βέβαια, βρίσκεστε σε μια καλύτερη φάση, η οποία σας προδιαθέτει να κάνετε ανοίγματα και ίσως λίγες υπερβολές. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να μην βλέπετε την πραγματικότητα σε κάποιες προσωπικές καταστάσεις και ίσως σας ξεφεύγει μια σημαντική αλήθεια.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: