ΣΙΝΕ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Έχετε ανάγκη να είστε στο επίκεντρο και από την άλλη να περάσετε τα δικά σας θέλω. Μην αφήνετε τις συναισθηματικές σας ανησυχίες να ξεφεύγουν. Κρατήστε τα...
γκέμια της λογικής και μην δίνετε μεγάλη αξία σε πράγματα που μπορεί να είναι μηδαμινά. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές μέσα στην δουλειά σας και να έχετε κάποια θέματα που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα. Όλων των ειδών οι συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί να είστε πολύ ανοικτοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε κάτι καλό από άποψη πληρωμών. Ο Ζυγός μπορεί να είναι πιο εκδηλωτικός απέναντι σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήνετε να σας απασχολούν θέματα τα οποία σας χαλάνε την καλή ενέργεια. Πιθανόν να πρέπει να ισορροπήσετε πάνω σε νέες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να γίνετε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. Η ευγένεια και η αρμονία θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε έστω και μικρά πράγματα. Ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο σας περιτριγυρίζουν και σας αυξάνουν την αισιοδοξία αλλά χρειάζεται να είστε πιο ανοικτοί. Όσοι έχετε βάλει όρια σε μια υπόθεση θα δείτε ότι με κάποιο τρόπο προστατεύεστε περισσότερο και δεν έχετε αυτή την πίεση που είχατε πριν λίγο καιρό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι που σας εξασφαλίζει μια καλή επικοινωνία. Η σταθερότητα και η ορθή επανάληψη σε κάποια συγκεκριμένα θέματα θα σας καθορίσει την επιτυχία. Ευαισθησία και πιθανόν μια δυσκαμψία στα οικογενειακά θέματα θα σας δημιουργήσουν μια δυσκολία να εκφράσετε τις δικές σας επιθυμίες. Ίσως να γίνετε πιο διστακτικοί. Η φροντίδα και η προστασία των δικών σας ανθρώπων πιθανόν να σας δημιουργήσει και ένταση γιατί μπορεί να γίνετε περισσότερο μαχητικοί για να προασπίσετε τα συμφέροντά τους. Η σχέση με τον Αιγόκερω σίγουρα θα γίνει πιο έντονη κυρίως αν έχετε κάτι από κοινού να δουλέψετε.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ήδη ξεκινήσει να φορτσάρετε και να κάνετε πράγματα τα οποία δεν θα σας φανούν πλέον τόσο δύσκολα. Μερικοί θα χρειαστεί να ζυγίσετε πιο πολύ όλα τα θέματα που προκύπτουν. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε θέση. Το σπίτι σας πιθανόν να χρειάζεται φροντίδα ή ακόμα και αλλαγή σε χρώμα και μικρές διορθώσεις οι οποίες θα σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα μέσα σε αυτό. Οι φασαρίες και οι καυγάδες απαγορεύονται γιατί θα χαλάσετε όλη την καλή σας ενέργεια. Με τον Ζυγό προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές σας με συζήτηση.
ΛΕΩΝ
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν έχετε κανένα περιθώριο και πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια πράγματα, μην αφήνετε όμως το συναίσθημα να σας τουμπάρει και πάνω από όλα να σας καθορίζει τις κινήσεις γιατί η διάθεσή σας είναι να μην κάνετε και πολλά πράγματα. Τώρα θα χρειαστεί να είναι πιο δυναμικός ο τρόπος που θα κινηθείτε για να προλάβετε κάποια αρνητικά θέματα τα οποία δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Για σήμερα οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα δείτε ότι θα καταφέρετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη κάποιων προσώπων και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει σε όλες σας τις κινήσεις, κυρίως τις επαγγελματικές. Αν θέλετε να λύσετε κάποιες διαφορές ή να κάνετε συζήτηση ακόμα και για οικονομικά, μπορείτε γιατί ευνοείστε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διάφορα θέματα οικονομικών αλλά και αγορών σας απασχολούν και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις χωρίς να υπάρχει κάτι που θα σας χαλάσει τις ισορροπίες. Βέβαια ήδη έχετε ξεκινήσει να εφαρμόζετε μια άλλη πολιτική από αυτή που είχατε παλιά γιατί πλέον νιώθετε σαν να έχετε ξυπνήσει και κάνετε κινήσεις πολύ εξτρήμ για τα δικά σας δεδομένα. Βγαίνουν πάντως στην επιφάνεια πολλά δικά σας κομμάτια τα οποία ακόμα και εσάς τους ίδιους σας εκπλήσσουν γιατί δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Ο Κριός μπορεί να παίξει ρόλο σε αυτή την αλλαγή.
ΖΥΓΟΣ
Έχετε βρει κάποια άκρη και προσπαθείτε να εξαντλήσετε όλες τις ευκαιρίες που υπάρχουν. Αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα δείτε ότι θα πετύχετε κάτι πολύ καλό. Σίγουρα θα μαζέψετε τα φώτα πάνω σας και θα διαπραγματευτείτε με καλύτερους όρους οτιδήποτε σας αναλογεί. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σας και μπορεί να σας δώσει κι ένα χέρι βοηθείας σε μια γνωριμία που επιδιώκετε. Εστιάστε περισσότερο σε θέματα που θα προσφέρουν προστασία. Η οικογένεια θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτή την περίοδο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βλέπετε ότι κάτι καλό πάει να γίνει αφού πλέον δεν έχετε σε τόσα πολλά μέτωπα να παλέψετε και έχετε εστιάσει σε κάτι συγκεκριμένο. Η πεποίθησή σας για τα προσωπικά σας θέματα έχει αλλάξει και είστε γενικά πιο θετικοί το ότι θα σας συμβεί κάτι καλό, οπότε τα διαχειρίζεστε καλύτερα γιατί δεν έχετε πλέον τόσο μεγάλο βάρος όπως παλιά. Είναι σημαντικό πάντως να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να προχωρήσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεκολλήσετε από τα ίδια και τα ίδια. Ένα καλό σημάδι από το εξωτερικό θα σας ενθουσιάσει και σίγουρα θα δείτε ότι κάτι πάει να ανοίξει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κοινωνικότητα πάντα βοηθάει και σας δίνει επέκταση και δημιουργία για αυτό μην αφήνετε τις ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες. Είστε σε μια πολύ έντονη περίοδο η οποία σας δίνει αυτή την στιγμή τροφή για το μέλλον σας. Μην αφήνετε λοιπόν το κάθε τι που αφορά στο συναίσθημα να σας κατακλύζει και να σας δημιουργεί οπισθοχώρηση. Αντίθετα να το δείτε σαν εμπειρία η οποία σας βάζει σε εξέλιξη και προσπαθεί να σας δείξει και ένα άλλο κομμάτι της ζωής. Ο Καρκίνος είναι σημαντικό πρόσωπο για την αλλαγή σας. Κάποιες συνεργασίες θα σας φανούν δύσκολες και ίσως να πρέπει να αλλάξετε με ένα τρόπο τις οικονομικές κοινές διαδικασίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι χρήσιμο να γίνετε άκρως επικοινωνιακοί. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί σίγουρα θα γίνουν λάθη. Έχετε βρεθεί σε μια συνεργασία η οποία μπορεί να σας προδιαθέτει για πράγματα τα οποία ίσως να μην είχατε ετοιμαστεί κατάλληλα. Είναι η εποχή της ανόδου σας αλλά και του άμεσου μοιράσματος. Μπορεί να μην γίνουν πολλά πράγματα αν εσείς δεν καταφέρετε να είστε κοντά με τους άλλους. Ίσως δείτε την ενέργειά σας να διαχέεται στους γύρω σας κι αυτό θα σας δυσκολέψει αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά νιώθετε ότι έχετε περάσει σε μια άλλη διάσταση των πραγμάτων, προσπαθώντας να γεφυρώσετε ακόμα και κάποιες συνεργασίες που παλιά σας ήταν σχεδόν αδύνατον. Μην φοβάστε την έκθεση γιατί αυτό είναι κάτι που θα σας αλλάξει την όλη πορεία. Η καθημερινότητά σας έχει πλέον άλλο βάρος και ίσως θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε οικογενειακά θέματα. Υπάρχουν πρόσωπα που μπορεί να θέλουν τη φροντίδα σας. Ο Καρκίνος είναι κοντά σας και για να τα πάτε καλά χρειάζεται να αντιληφθείτε τις ανάγκες του κυρίως τις συναισθηματικές. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κατορθώσετε να κερδίσετε μια υπόθεση και να βγάλετε ακόμα και χρήματα.
ΙΧΘYΕΣ
Αντιλαμβάνεστε ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σας κάτι το διαφορετικό για να σταθείτε στο ύψος κάποιων συνεργασιών. Μην υποχωρείτε όμως σε οτιδήποτε κάνετε, επειδή μερικές φορές βλέπετε ότι οι προσπάθειές σας είναι άκαρπες. Είναι πλέον πολύ εύκολο να διαχειριστείτε όλες σας τις ερωτικές υποθέσεις. Ένας Ζυγός θα σας δώσει τα εχέγγυα για να είστε μαζί αλλά χρειάζεται να επικοινωνείτε μαζί του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η σκοπιμότητα πάντως από μια συνεργασία θα φανεί εντός ολίγων ημερών γιατί το μήνυμα ίσως να σας έχει έρθει και να είναι μπερδεμένο.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: