ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Σκότωσαν τους 2 από τους 5 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!!!

Οι δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων εντοπίστηκαν στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας, με τη βοήθεια θερμικών καμερών και για ακόμα μια φορά κατάφεραν να... ξεφύγουν, όμως οι αστυνομικοί περίμεναν μέχρι να νυχτώσει και... τελικά έκαναν την κίνηση ματ!
Κατά την επέμβασή τους, οι σφαίρες έπεφταν βροχή. Δύο από τους δραπέτες έπεσαν νεκροί...
Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιοι από αυτούς.

Ωστόσο, το θρίλερ δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς οι υπόλοιπο κακοποιοί δεν έχουν πέσει ακόμα στα χέρια της Αστυνομίας.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ στην Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας και πενταμελούς ομάδας των δραπετών Τρικάλων, με επικεφαλής τον Μάριο Κόλα.

Συγκεκριμένα, δύο εκ των διαβόητων κακοποιών έπεσαν νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας, η οποία από το απόγευμα της Τρίτης είχε βρεθεί στα ίχνη τους με τη βοήθεια θερμικής κάμερας που τους εντόπισε μέσα σε δασική περιοχή και έστησε ενέδρα για τη σύλληψή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρεις από τους δραπέτες κατάφεραν να διαφύγουν, μέσα στον καταιγισμό των πυροβολισμών, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εξουδετέρωσή τους.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες στις οποίες συμμετέχουν άνδρες της ΟΠΚΕ, της αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ στην ευρύτερη περιοχή.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ταυτότητα των νεκρών, ορισμένοι από αυτούς είχαν εμπλακεί στην αιματηρή συμπλοκή στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου είχε πέσει νεκρή μια 25χρονη κοπέλα και στην εν ψυχρώ δολοφονία του αστυνομικού στο Δίστομο.
Zougla.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: