ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Είστε ανεβασμένοι και το περιβάλλον ευνοεί οτιδήποτε κάνετε. Μην αφήσετε να σας διακατέχει κανένα σύνδρομο ανασφάλειας ή αντεκδίκησης γιατί θα χάσετε την...
ευκαιρία για καλή ενέργεια. Ο Τοξότης μπορεί να σας διαμορφώσει μια ιδέα η οποία θα σας αλλάξει τελείως μια δυσκολία την οποία δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε απευθείας. Η γενικευμένη εικόνα σας μερικές φορές είναι πολύ έντονη για αυτό μπορείτε, αν το θέλετε, να κατακτήσετε ακόμα και έναν δύσκολο στόχο. Μην βιάζεστε όμως και ζυγίστε καλά τον χρόνο σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε σημάδια μεγαλύτερης ελευθερίας και νέας γενικής κατεύθυνσης. Ίσως να θέλετε για λίγο να το ρίξετε έξω και να αφήσετε οτιδήποτε δύσκολο σας κουράζει απέξω. Δεν είναι βέβαια εύκολο να επιδοθείτε σε χαρούμενα και ευχάριστα πράγματα γιατί έχετε μάθει στο καθήκον. Ίσως η αισιοδοξία για τα οικονομικά σας θέματα να σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ανεξάρτητοι. Όσοι έχετε μεταφυσικές αγωνίες καλό είναι να επιδιώξετε συζητήσεις με άτομα που είναι γνώστες αυτής της κατάστασης. Η σχέση με έναν Δίδυμο που μπορεί να υπάρχει σε μυστικό επίπεδο ίσως να δώσει μια πικάντικη νότα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ασχολείστε με τα θέματα των άλλων αλλά αυτό σας κάνει καλό και ο λόγος είναι ότι διαθέτετε περισσότερο όρεξη να διαπραγματευτείτε και να ανοιχτείτε με άλλα άτομα. Ίσως να είστε υπεραισιόδοξοι αλλά και πολλοί ανοικτοί σε πολλές προτάσεις. Για αυτό πρέπει να αξιολογήσετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κάνετε για να μην μπλεχτείτε με πολλά. Παρόλο που είστε πολυδιάστατοι χρειάζεται μερικές φορές να τα βάζετε όλα σε μια τάξη. Αν ταξιδέψετε θα σας αρέσει πάρα πολύ και σίγουρα θα νιώσετε αναζωογονημένοι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εναποθέτετε τις ελπίδες σας σε πράγματα πολύ συγκεκριμένα τα οποία μπορεί να μην είναι καν χειροπιαστά, αυτό όμως δεν σας αφαιρεί την δύναμή σας. Αντίθετα, σας κάνει πολύ θετικούς και αισιόδοξους, επειδή έχετε δύναμη στον προγραμματισμό. Αν σκεφτείτε καλά πράγματα για σας και έχετε αισιοδοξία, τότε θα διαπιστώσετε ότι όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα από παλιά. Ο Τοξότης μπορεί να σας δώσει τελείως διαφορετικές απόψεις που ίσως σας φανούν αλλόκοτες αλλά αν τις καλοεξετάσετε θα δείτε ότι όλο και κάτι καινούργιο θα σας δείξουν.
ΛΕΩΝ
Έχετε δημιουργήσει κάτι πολύ καλό και νιώθετε όμορφα. Είναι σημαντικό να ρισκάρετε και κυρίως να εξομολογηθείτε τα συναισθήματά σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει ξαφνικά εκεί που θα διασκεδάζετε και ίσως αυτή να είναι τόσο δυνατή που να σας σπρώξει προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε κάτι πολύ καλό που ίσως να σας βγάλει οριστικά από ένα αδιέξοδο. Για αυτό να είστε γενικά θετικοί και να πιστεύετε στο καλό γιατί όλα έρχονται όταν βοηθάμε και λίγο και την τύχη μας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είστε κάπως ανοιγμένοι σε πολλά μέτωπα αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει να δραστηριοποιηθείτε, αρκεί να είστε συνεπείς για να μπορέσετε να φτάσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ίσως μερικοί να μην νιώθετε απόλυτη ασφάλεια με τον εαυτό σας γιατί μπορεί να θεωρείτε ότι κάνετε τρέλες ή υπερβολές. Μια σχέση που δεν θέλετε με τίποτε να μαθευτεί ίσως τώρα έρθει στην επιφάνεια γιατί θα τολμήσετε να την βγάλετε προς τα έξω χωρίς φόβο. Ίσως ένα Λιοντάρι, Τοξότης ή Υδροχόος να είναι αυτοί που θα σας συγκινήσουν.
ΖΥΓΟΣ
Έχετε κότσια να κάνετε κάποιες αλλαγές. Έτσι και αλλιώς εδώ και καιρό περιμένατε μια ευκαιρία η οποία θα σας έλυνε τα χέρια. Μην περιμένετε καθόλου και δράστε γρήγορα. Το «εδώ και τώρα» είναι η φράση που σας ταιριάζει. Μια συζήτηση που είναι να κάνετε και να ανοίξετε τα χαρτιά σας καλύτερα να γίνει σήμερα γιατί αύριο θα είναι μια διαφορετική ημέρα. Η ζωή σας είναι γενικά αυτό το διάστημα αρκετά ζορισμένη και υποχρεώνεστε να παρουσιάσετε δείγματα γραφής και κυρίως σε οικογενειακές υποθέσεις για αυτό κάντε κάτι για σας που σας ευχαριστεί.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επιθυμίες σας είναι πολύ έντονες και κάποιες ίσως πολύ παράλογες, κυρίως για τους γεννημένους τις τελευταίες ημέρες γιατί θα αναζητάτε την τελειότητα ή θα θέλετε να γίνετε το επίκεντρο. Κάποιες αγορές που θα κάνετε φροντίστε να μην ξεπεράσουν τα όρια. Ένας Δίδυμος ή ένας Τοξότης θα σας βοηθήσει γιατί θα σας βγάλει με ευκολία στην επιφάνεια κάποια θέματα τα οποία σας δυσκόλευαν στο παρελθόν λόγω του κλειστού χαρακτήρα σας. Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό θα το νιώσετε πολύ δικό σας. Συγγενικά άτομα θα δηλώσουν έντονα την παρουσία τους στη ζωή σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες. Ίσως να έχετε μια έντονη ερωτική εκδήλωση από ένα Λιοντάρι. Γενικά θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ίσως μοιραστείτε με δικά σας πρόσωπα όμορφες στιγμές. Επειδή αυτή την εποχή μαζεύετε συναισθηματικές εμπειρίες, θα διαπιστώσετε ότι η σημερινή ημέρα θα σας δώσει την ώθηση να χρησιμοποιήσετε όλα τα φόντα που έχετε στα χέρια σας. Μπορεί να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο που είναι μακριά σας μπορεί να ενεργοποιηθεί ξαφνικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθετε μια εσωτερική δύναμη και ίσως να μην θέλετε να την δείξετε σε όλους. Η φιλανθρωπική σας διάθεση θα σας αυξήσει την συμπόνια αλλά και την εσωτερική πίστη. Ένα μέλος της οικογένειάς σας θα σας δώσει ένα χέρι βοηθείας όπου πολύ θα το εκτιμήσετε γιατί τώρα το έχετε ανάγκη. Η επαφή με έναν Δίδυμο που μπορεί να υπάρχει μέσα στην καθημερινότητά σας θα μεταβληθεί και μπορεί να υπάρξει μια διαφορετική εκδήλωση από την πλευρά του. Εσείς πάντως θα αναζητάτε την αλήθεια και μπορεί να γίνετε κάπως υπερβολικοί αν δεν εστιάσετε σε αυτήν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γενική σας συμμετοχή σε θέματα κοινωνικά ή μέσα στο περιβάλλον των φίλων σας θα αλλάξει την εσωτερική σας οπτική γιατί θα διαπιστώσετε ότι όσες φορές δεν γίνεστε τολμηροί και υποχωρείτε, είτε από φόβο είτε από υποχρέωση, δεν πετυχαίνετε το στόχο σας και οι άλλοι μερικές φορές μπορεί να σας εκμεταλλεύονται. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που το σκέφτεστε και που σας απασχολεί αρκετά. Ίσως να πάρετε απόφαση να είστε πιο πολύ μαζί και αυτό γενικά θα σας κάνει καλό. Η φιλία για σας είναι σημαντική την οποία την αναζητάτε ακόμα και σε μια σχέση.
ΙΧΘYΕΣ
Από τα επαγγελματικά και κοινωνικά ανοίγματα που κάνετε μπορεί μερικοί να σας χαρακτηρίσουν ότι μεν είστε πολύπλευροι αλλά ασταθείς. Για αυτό προσπαθήστε να μην έχετε διχογνωμία και να διατηρήσετε σταθερή την πορεία ή τις υποσχέσεις που έχετε δώσει. Ίσως να είστε αρκετά αισιόδοξοι και αυτό από την μια να σας εξυπηρετεί αλλά μπορεί να πέσετε και θύματα μιας μη αληθινής κατάστασης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γενικά έχετε μια εύνοια την οποία θα πρέπει να ανακαλύψετε σύντομα. Αλλά να μην δεσμεύεστε με άτομα και καταστάσεις που τελικά δεν σας πηγαίνουν ή δεν αταφέρνετε να βρεθείτε μαζί.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: