ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 21 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είστε πιο μαζεμένοι και ίσως προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη. Χρειάζεται οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις γιατί μπορεί να... υπάρχει από την πλευρά σας ανάμειξη σε ένα οικογενειακό θέμα. Τα συναισθήματά σας θα είναι κάπως δύσκολα και η ευαισθησία σας θα πιάσει κόκκινο. Γενικά είναι μια ημέρα που θα έχετε κάποιες έντονες ανησυχίες και ίσως να αναλάβετε έξτρα εργασίες. Η ψυχολογία σας θα είναι κάπως περίεργη για αυτό φροντίστε να εξετάζετε από πριν οτιδήποτε νιώθετε και να μην είστε πολύ παρορμητικοί. Αφήστε τα παρακινδυνευμένα σπορ ή άλλου τέτοιου είδους δραστηριότητες.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε μαζέψει πολλά πράγματα τα οποία κατά την γνώμη σας πρέπει να μπουν σε τάξη είτε σε ψυχικό επίπεδο και θα μαζέψετε τις σκέψεις σας είτε σε πρακτικό και θα κάνετε κινήσεις για να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και την ζωή σας. Η ποιότητα που θα αναζητήσετε τουλάχιστον για σήμερα δεν θα είναι δύσκολο να την έχετε γιατί εκεί που είστε άνετοι και χαλαροί μπορείτε εύκολα να τραβήξετε διαχωριστικές γραμμές και να γίνετε πολύ σοβαροί και απόλυτοι. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα γίνει πιο σοβαρή. Γενικά αυτό τον καιρό σκέφτεστε πολύ, κυρίως οι ελεύθεροι να δοκιμάσετε και την άλλη ζωή, αυτής της οικογένειας και της δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε γίνει κάπως απόμακροι και ίσως να βγάζετε και μια σοβαρότητα που δεν έχετε συνηθίσει τους άλλους. Η συζήτηση που θα κάνετε με έναν Αιγόκερω, ίσως πολύ δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να βάλετε τα όρια σας σε μια υπόθεση που σας απασχολεί. Το ξέρετε και εσείς ότι όταν είστε πειθαρχημένοι μπορεί να κάνετε θαύματα. Η ανάμειξη με κάποιους φίλους σας μπορεί να σας κουράσει ή να σας στεναχωρήσει γιατί εσείς προτιμάτε άλλους ρυθμούς από αυτούς της παρέας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ημέρα σήμερα θα έχει έντονη κοινωνική χροιά και θα βρεθείτε με πολύ κόσμο. Με μερικούς από αυτούς μπορεί να είναι ακόμα και τυπική η συνάντηση. Γενικά θα νιώσετε ότι κάτι έχει ολοκληρωθεί ή πάει τελικά να κλείσει. Αυτό σας φέρνει χαρά αλλά συγχρόνως και λύπη γιατί κάτι αλλάζει στην ζωή σας. Καλό είναι να το βλέπετε σαν εξέλιξη της ζωής και να μην το αντιμετωπίζετε σαν κάτι δύσκολο ή βαρύ. Η πιθανότητα να τα βρείτε με έναν Αιγόκερω αυξάνεται αλλά αποφύγετε τις εντάσεις και τις μεγάλες ευαισθησίες.

ΛΕΩΝ
Είναι μια ημέρα που μπορεί να εκτελέσετε αρκετά τυπικά καθήκοντα, όπως πχ να βρεθείτε με κάποια άτομα που θα πρέπει να τους δείτε είτε για επαγγελματικό θέμα είτε για κοινωνικό και θα αφορά και μια δουλειά. Γενικά μπορεί να είστε κάπως σοβαροί ή απόμακροι. Ίσως σας απασχολεί ένα οικογενειακό θέμα και το βλέπετε κάπως στραβά. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα είναι καλή αν σεβαστείτε κάποιους κανόνες τιμής και ηθικής που έχει σαν άτομο. Είναι καλό μερικές φορές να δουλεύετε και για το μέλλον είτε μέσα σας είτε κάνοντας κινήσεις εξασφάλισης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα είστε αρκετά σοβαροί και θα πάρετε κάποιες αποφάσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν πολύ μελλοντικά. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αφιερώσετε ένα κομμάτι από την ημέρα σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει και να του δείξετε τα εσωτερικά σας αισθήματα, κυρίως αν είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Αποφύγετε όμως την σύγκρουση με τον Κριό γιατί μπορεί να σας βγουν κάποια απωθημένα. Έχετε αντοχές αυτές τις ημέρες να κάνετε τις αλλαγές σας και να βαδίσετε με τα δικά σας τα μέτρα και σταθμά.

ΖΥΓΟΣ
Αναλογίζεστε κάποιες ευθύνες που νιώθετε ότι μπορεί να σας βαραίνουν κι ίσως να τα δείτε όλα πιο δύσκολα ή κάπως μίζερα. Ίσως αναμειχθείτε με πράγματα τα οποία δεν σας αρέσουν ή σας προκαλούν βαρεμάρα αλλά αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο να το διαχειριστείτε. Οι οικογενειακές υποθέσεις σε συνδυασμό με τις κοινωνικές μπορεί να βαρύνουν το πρόγραμμά σας. Μπορεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις κάτω από συναισθηματική πίεση και να μην είναι αυτές που ακριβώς θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αναλώνεστε με κάποια πράγματα τα οποία είναι κάπως τυπικά αλλά αυτό σας κάνει και νιώθετε ότι είστε σε πλαίσιο και κάπως σας ευχαριστεί. Είναι σημαντικό να καταλάβετε τις πλευρές του εαυτού σας γιατί είστε τώρα σε μια συνεχή αναζήτηση και ανησυχία με κάποιες καταστάσεις. Γενικά όμως κάτι καλό πάει να γίνει και αυτό σας ευχαριστεί. Ίσως να έχετε έρθει πολύ κοντά με ένα δικό σας πρόσωπο και γενικά έχετε μια πιο εύκολη συναισθηματική προσέγγιση που σας βοηθάει και διαχειρίζεστε τα υπάρχοντα προβλήματα πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να έχετε ανάγκη να κάνετε ένα απολογισμό της πορείας σας σε οικονομικό επίπεδο. Υπάρχει ένα κρυφό συναίσθημα που μπορεί να σας πονάει όταν αυτό βγαίνει στην επιφάνεια που αφορά στο πόσο συνεπείς είστε απέναντι σε καταστάσεις. Αυτό μερικές φορές σας κάνει ενοχικούς. Η εγκράτεια στο φαγητό θα σας βοηθήσει να βάλετε ένα καλό στόχο για την δίαιτά σας γιατί γενικά είστε λίγο απρόσεχτοι πάνω σε αυτό το θέμα. Εσείς θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα όταν έχετε συστηματική πειθαρχία. Σαν προσωπικότητες είστε πολύ ισχυρές οπότε χρειάζεται να διατηρείτε τον στόχο σας συστηματικά και σταθερά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα η ημέρα είναι δική σας γιατί θα νιώσετε ότι υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό και σπουδαίο να κάνετε. Θα υπάρχει όμως μια παρεμβολή συναισθηματικής φύσεως η οποία δεν σας βοηθάει να κάνετε όπως πρέπει αυτά που θέλετε. Για αυτό είτε αλλάξτε την εικόνα που σας δημιουργεί άγχος και στρες ή ακόμα και θυμό είτε προσπαθήστε να χαλαρώσετε γιατί θα υπάρχει δόση υπερβολής. Η εμπλοκή με κάποιο πρόσωπο μπορεί να είναι έντονη και ίσως να σας καθορίσει και την άποψη ή την στάση σας για ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας απασχολεί. Η ζωή είναι ωραία για να νιώθετε μερικές φορές τόσο παγιδευμένοι. Ακόμα και στις πιο δύσκολες εκφάνσεις της έχει προκλήσεις. Μην το βάζετε κάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε διάθεση να πειθαρχήστε σε ένα συγκεκριμένο θέμα και ίσως έχετε ανάγκη να παραμείνετε μόνοι. Μια υποχρέωση οικογενειακής φύσεως μπορεί να σας απασχολήσει και να χρειαστεί να δείξετε και το φιλάνθρωπο πρόσωπο σας. Αυτή την περίοδο νιώθετε παγιδευμένοι αλλά συγχρόνως έτοιμοι να τα αφήσετε όλα και να φύγετε. Σίγουρα κάτι μαθαίνετε και το μαθαίνετε απόλυτα βιωματικά γιατί υπάρχει μεγάλη φόρτιση και οι εμπειρίες είναι πάρα πολλές. Εδώ καλείστε να πάρετε θέση πάνω στα συναισθήματά σας και κατά κάποιο τρόπο δοκιμάζεστε.

ΙΧΘYΕΣ
Γίνεστε πολύ μετρημένοι και συγκρατημένοι στις διάφορες κινήσεις σας. Φίλοι που έχουν κύρος και γενικά έχουν κάποια σημαντική επιρροή στην ζωή σας θα σας επιβάλλουν κατά κάπως να ακολουθήσετε έναν άλλο ρυθμό. Η γνωριμία με έναν Καρκίνο μπορεί να γίνει από κάποια άτομα που ίσως να είναι μεγάλα σε ηλικία. Υπάρχει ένας Αιγόκερως που θέλει πολύ να κάνει γνωριμία μαζί σας αλλά εσείς τεχνηέντως τον αποφεύγετε. Η μεγάλη σας ευαισθησία θα είναι κάπως συγκρατημένη για σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε σε κάποια τάξη τα πράγματα.

astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: