ΣΙΝΕ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Ζώδια: Προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τετάρτη 24 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ
Συνεχίζετε να περιστοιχίζεστε από φίλους και γνωστούς και διαπιστώνετε ότι γενικά η φιλική συμμετοχή σάς βοηθάει, γιατί γίνεστε πιο ανοικτοί και...
ελεύθεροι. Όμως, ένα κομμάτι της ευαισθησίας σας και γενικά της συναισθηματικής σας δοκιμασίας παραμένει, είτε στην οικογένεια, είτε μέσα σε κάποιες επαγγελματικές συνθήκες οι οποίες δεν σας πηγαίνουν καθόλου. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Ζυγό μπορεί να σας έχει κουράσει. Κάντε ό, τι μπορείτε τουλάχιστον για σήμερα για να εξασφαλίσετε κάποια χρήματα που θα καθορίσουν ένα κομμάτι από το μέλλον σας. Το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με ένα αμάξι πιθανόν να σας δημιουργήσει κούραση.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε κάπως περίεργα γιατί θα πρέπει να ανοιχτείτε και να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί αλλά και ανεκτικοί σε συμπεριφορές που για σας είναι πολύ ιδιόρρυθμες. Για αυτό θα χρειαστεί να μην έχετε νευρική συμπεριφορά ή ακόμα και ανάρμοστη απέναντι σε κάποια άτομα που συνεργάζεστε αφού το περιβάλλον σας ζητάει καινοτομία και ομαδικό πνεύμα. Τελικά είναι δύσκολο να γίνουν όλα αυτά γιατί δεν θα υπάρχει αρκετό δυναμικό για να το εκπληρώσει. Πιθανόν να κρατήσετε αποστάσεις από ένα πρόσωπο το οποίο σας αναστατώνει αλλά όχι θετικά. Ίσως να μπαίνει στην ζωή σας κάπως εμβόλιμα και να μην σας κάνει καθόλου καλό. Με τον Υδροχόο μπορεί να μην υπάρχει εύκολη συνεννόηση.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε εξ ορισμού σε δυνατή θέση, απλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλο αυτό το επικοινωνιακό χάρισμα που μπορεί να έχετε για το δικό σας συμφέρον γιατί οι συνθήκες σας πιέζουν και σας κάνουν να αλλάζετε στόχο και σχέδια. Από την άλλη η συναισθηματική φόρτιση που νιώθετε από κάποιες οικογενειακές καταστάσεις σας γεμίζει με ένταση. Η επιδίωξή σας να κερδίσετε χρήματα και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους πιθανόν να σας δημιουργεί ανασφάλεια. Καλό είναι να σκέφτεστε αρκετά πριν από κάθε σας κίνηση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε σε μια περίεργη φάση, προσπαθώντας να είστε ανοικτοί και φιλικοί και με αυτόν τον τρόπο να αντιμετωπίσετε όλες τις αντιξοότητες που μπορεί να προκύπτουν από συνεργάτες και οικονομικά θέματα. Τελικά δεν καταφέρνετε να βγάλετε άκρη και μένετε με εκκρεμότητες ή δεν τελειώνουν κάποιες καταστάσεις όπως εσείς θέλετε. Για αυτό δώστε έμφαση σε άλλα σημεία και περιμένετε για λίγο να κυλήσει ο χρόνος υπέρ σας. Οι προσωπικές αποφάσεις είναι κάτι που θα σας βοηθήσουν άμεσα γιατί μαζί με κάποιες ιδέες που προσπαθείτε εδώ και καιρό να τις κάνετε πραγματικότητα θα είναι το υλικό που θα κινηθείτε για να κερδίσετε πράγματα. Ο Υδροχόος μπορεί να παραμένει σαν ιδέα στην ζωή σας αλλά να μην κάνει κανένας κίνηση.
ΛΕΩΝ
Από την στιγμή που μπήκε ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας δοθεί μεγαλύτερη δύναμη και γενικά κάτι το καλύτερο για να μπορείτε να πορεύεστε. Με την δύναμή σας από συνθήκες είτε εσωτερικές που αναπτύσσονται περισσότερο, είτε από εξωτερικές οι οποίες σας θυμίζουν ποιοι είστε βοηθιέστε απεριόριστα στο να αναζητήσετε με μεγαλύτερο σθένος τα δικά σας θέλω. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να περιορίζεστε από ιδέες ή από πραγματικές καταστάσεις που ίσως να είναι συνδεδεμένες με το παρελθόν αλλά θα το ξεπεράστε γρήγορα και πάλι θα ανασάνετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί να κάνετε πράγματα και να μην φαίνεστε τόσο αποτελεσματικοί όσο νομίζετε. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σας περιορίζει στο να έχετε μια άμεση λύση αλλά από την άλλη σας δίνει περιθώρια να επιλέξετε περισσότερα. Ένα πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει με ένα συγγενικό σας πρόσωπο σιγά σιγά το μεθοδεύετε γιατί βοηθάτε και εσείς στην επίλυσή του. Γενικά έχετε βαλθεί να προστατεύσετε τα νώτα σας και δεν κάνετε πλέον τις ίδιες κινήσεις απέναντι τουλάχιστον στον εαυτόν σας. Αντίθετα τον βοηθάτε πιο μεθοδικά φροντίζοντας περισσότερο για τις δικές σας ανάγκες και μετά, αφού έχετε την σωστή βάση, δουλεύετε και για τους άλλους.
ΖΥΓΟΣ
Έχετε κατά κάποιον τρόπο κολλήσει σε μια ερωτική κατάσταση η οποία δεν σας εξασφαλίζει κάτι το σπουδαίο αλλά εσείς νιώθετε ότι κάτι θα γίνει μελλοντικά και κάνετε υπομονή για χάρη αυτού του γεγονότος. Μπορεί και να διαψευστείτε ή να δείτε ότι συναισθηματικά είστε ευάλωτοι. Καλό είναι να ασχολείστε περισσότερο στο να εδραιώσετε μια καλύτερη σχέση με την οικογένεια σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δεχτείτε πιο εύκολα τις αλλαγές που επιβάλλονται από το εξωτερικό σύστημα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Κάποια οικογενειακά ακίνητα που διεκδικείτε μπορεί να σας φέρουν βάρος και πίεση αλλά εσείς συνεχίστε και μην το βάζετε κάτω.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε αναλάβει τις υποθέσεις ενός φίλου σας οι οποίες δείχνουν ότι προς το παρόν είναι άλυτες, αλλά μέσα σε λίγες ώρες μάλλον θα λυθεί το κοινό σας θέμα, κυρίως αν σχετίζεται με Υδροχόο. Γενικά μερικές φορές οι φίλοι δεν σας καλύπτουν όπως θα θέλατε και γίνεστε απαιτητικοί και σε ακραίες περιπτώσεις κλείνεστε στον εαυτόν σας και δεν θέλετε κανέναν. Επειδή είστε άτομα των άκρων έχετε την ανάγκη της ισορροπίας και της σωστής κρίσης. Τα επαγγελματικά σας με κάποιο τρόπο ευνοούνται και θα κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα αυτή την περίοδο. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώσετε ξαφνικά ότι θέλετε να φανείτε περισσότερο, δείχνοντας ότι είστε στο επίκεντρο. Αυτό μπορεί να σας φέρει μια κόντρα και κυρίως με ένα Λιοντάρι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, κυρίως για το πώς θα κινηθείτε σε μια ομάδα αλλά τελικά πιθανόν να μην εκτελεστούν γιατί θα τις βρείτε στο τέλος άκυρες ή άτοπες. Είναι μια περίοδος που ξεκινάει για σας αρκετά πιο δυνατή, αφού θα δυναμώσουν οι στόχοι σας και τα θέλω σας και μπορεί να παραμείνετε σταθεροί προς μια κατεύθυνση. Από την άλλη οι γεννημένοι το πρώτο και στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερο να περιμένετε γρήγορες εξελίξεις σε κάτι πολύ καλό το οποίο μπορεί να σας αιφνιδιάσει σαν πρόζεκτ, επειδή θα έχει πρωτοτυπία και θα είναι πολύ έντονο και σίγουρα κερδοφόρο. Γενικά σας πηγαίνει αυτή την περίοδο ο πειραματισμός και δεν έχετε να χάσετε κάτι. Απλά το μόνο που χρειάζεστε είναι να είστε ανοικτοί σε κάθε τι καινούργιο και να μην το μπλοκάρετε με προσωπικές φοβίες ή αναβλητικότητα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περιμένετε ότι όλο και κάτι να γίνει σε θέματα κυρίως οικονομικά κι ίσως να νιώθετε με δεμένα χέρια γιατί δεν κινείται με τον τρόπο που θέλετε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί πολύ γρήγορα θα γίνουν οι επιθυμίες σας. Μάλιστα θα βρεθείτε προ διλλήματος σε κάτι που θέλετε να αποκτήσετε. Χρήματα θα πάρετε από μια συνεργασία που περιμένατε. Αν δεν έχετε πρόγραμμα μπορεί να εξαφανιστούν πολύ γρήγορα γιατί ίσως στην πορεία να έχουν βγει και άλλες υποτιθέμενες ανάγκες οι οποίες θα σας κάνουν να χάσετε τον μπούσουλα. Η σχέση με Σκορπιό και Ιχθύ θα βελτιωθεί αρκετά γιατί θα μιλήσει το συναίσθημα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενώ προσπαθείτε να περάσετε τις γραμμές σας και να κάνετε μπαμ μέσα από τις δηλώσεις σας τελικά διαπιστώνετε ότι μπορεί να είστε οι μόνοι που καταλαβαίνετε το μέσα σας. Ενώ εσείς έχετε ανάγκη να το επικοινωνήσετε ίσως να διαλέξετε άκαιρη στιγμή. Όλα θέλουν τον σωστό χρόνο για να γίνουν γι” αυτό είναι σημαντικό επίσης να οσμίζεστε την κατάλληλη στιγμή της δράσης αφού οι συνθήκες μερικές φορές ξεγελούν. Πάντως ένα ξεκαθάρισμα με έναν Σκορπιό το οφείλετε στον εαυτόν σας γιατί έχετε αρκετά καταπιεστεί. Το πιο σημαντικό πράγμα αυτή την περίοδο είναι να αντιληφθείτε τις ανάγκες σας οι οποίες είναι πάρα πολλές και κυρίως οι συναισθηματικές. Ίσως να θέλετε πλέον ένα πρόσωπο να σας φροντίζει και να σας κανακεύει και τώρα να μην ντρέπεστε να το ζητήσετε.
ΙΧΘYΕΣ
Έχετε κατά κάποιο τρόπο παραμείνει στο περιθώριο γιατί αρνείστε να εμφανιστείτε προς τα έξω κι ίσως αυτό να σας κάνει και καλό γιατί αν δράσετε τώρα μπορεί να μην υπάρχει καμία σκοπιμότητα. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψετε προς μια κατεύθυνση η οποία ακόμα και χωρίς να την καταλαβαίνετε θα είναι για το καλό σας. Πλέον σας έχει ανοιχτεί ο δρόμος, αρκεί να το συνειδητοποιήσετε γρήγορα. Η σχέση με Καρκίνο ή Σκορπιό σας επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις. Πιθανόν να πάρετε απόφαση για γάμο ή για συγκατοίκηση. Πάντως ένα στυλ οικογενειακής ζωής σε συνδυασμό με τον έρωτα θα προκύψει για αυτό να είστε προετοιμασμένοι για τις αλλαγές και να μην μπλοκάρετε την πρόοδό σας.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: