ΣΙΝΕ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Προκήρυξη 3 θέσεων επικουρικών γιατρών για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο!!!

..Και μία θέση για τη Χειρουργική του νοσοκομείου Φλώρινας!!!
Στην επαναπροκήρυξη 3 θέσεων επικουρικών γιατρών για την κάλυψη αναγκών στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και μία θέση για το νοσοκομείο..Φλώρινας, προχωρά το... Υπουργείο Υγείας, καθώς ο απελθών Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λουκουρέντζος υπέγραψε στις 20 Ιουνίου την επαναπροκήρυξη των κενών θέσεων της Αριθμ. Πρωτ. ΥΓ10Α/Γ.Π./ οικ.39749/2-5-13 για κάλυψη από τους καταλόγους των επικουρικών ιατρών, οι οποίοι θα εργαστούν με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου δωδεκάμηνης διάρκειας, καθώς πολλές θέσεις της προηγούμενης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είχαν κηρυχθεί άγονες.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο, στο πλαίσιο προκήρυξης 405 συνολικά θέσεων επικουρικών γιατρών για την ενίσχυση των νοσοκομειακών μονάδων της χώρας, με σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας, προκηρύχθηκαν τρεις θέσεις επικουρικών ιατρών για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, στις κάτωθι ειδικότητες: Εντατικολόγου, Παθολόγου και Παιδιάτρου, για την ενίσχυση των ανάλογων τμημάτων και μονάδων του νοσοκομείου, ωστόσο κηρύχθηκαν άγονες καθώς δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για την κάλυψή τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των θέσεων που αιτήθηκε η 3η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) προς το Υπουργείο Υγείας και επαναπροκηρύσσονται είναι και μία θέση χειρουργού για το νοσοκομείο Φλώρινας.
Μιλώντας στον «Π» η διοικήτρια του νοσοκομείου Μαμάτσειο- Μποδοσάκειο, Αναστασία Μπούρτσου, εξέφρασε την ευαρέσκειά της για το γεγονός ότι ο κ. Λυκουρέντζος πριν φύγει από το Υπουργείο Υγείας φρόντισε να υπογράψει την προκήρυξη των θέσεων που κηρύχθηκαν άγονες στο διαγωνισμό του Μαΐου. Τόνισε μάλιστα ότι οι ενδιαφερόμενοι ιατροί για την κάλυψη των θέσεων αυτών μπορούν να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους από 25 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου 2013.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας οι θέσεις που προκηρύσσονται για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο είναι οι εξής:
1 Θέση επικουρικού ιατρού στην Μ.Ε.Θ. του ΓΝ Πτολεμαΐδας
1 Θέση επικουρικού ιατρού στην Παθολογική Κλινική του ΓΝ Πτολεμαΐδας
1 Θέση επικουρικού ιατρού στην Παιδιατρική Κλινική του ΓΝ Πτολεμαΐδας
Για το ΓΝ Φλώρινας προκηρύσσεται μία θέση στην ειδικότητας της Χειρουργικής.
e-ptolemeos.gr
ergotherapianews

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: