ΣΙΝΕ

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Σε εξέλιξη 33 διαγωνισμοί για 1.223 προσλήψεις στη ΔΕΗ (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνες συμβάσεις...
Σε μαζική έκδοση των προκηρύξεων της για την ενίσχυση υπηρεσιών σε όλη τη χώρα προχωρά η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Οι θέσεις ανέρχονται σε...

1.223 και αφορούν τόσο τεχνικό όσο και διοικητικό προσωπικό, οι οποίοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.

Συγκεκριμένα, «τρέχουν» 33 διαγωνισμοί σε Αθήνα και περιφέρεια, για την πλειονότητα των οποίων έχουν ήδη καθοριστεί οι προθεσμίες για αιτήσεις.
Οι υπηρεσίες που επωφελούνται με τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων είναι τα Λιγνιτικά Κέντρα Δυτικής Μακεδονίας και Μεγαλόπολης, οι Ατμοηλεκτρικοί Σταθμοί Αγίου Δημητρίου, Αμυνταίου - Φιλώτα και Αθερινόλακκου, αλλά και οι Κλάδοι Πωλήσεων της ΔΕΗ στην Αττική και την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη.
Οσο για τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων προέρχονται από τη Δευτεροβάθμια και την Υποχρεωτική Εκπαίδευση, στις οποίες περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι Ταμίες και οι Γραμματείς, οι Τεχνικοί Ορυχείων, οι Μηχανοτεχνίτες, οι Ηλεκτροτεχνίτες, οι Οδηγοί, Μηχανοδηγοί, Χειριστές. Αναλυτικότερα, οι «ανοιχτοί» διαγωνισμοί είναι οι ακόλουθοι:
Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης
Τον καθορισμό της προθεσμίας για αιτήσεις αναμένουν οι ενδιαφερόμενοι για τις 144 θέσεις που εγκρίθηκαν για το Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης. 

Οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δώδεκα ειδικοτήτων. Η πλειονότητα των θέσεων κατανέμεται σε τέσσερις ειδικότητες ως εξής:
- ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων, 64 θέσεις,
- ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων - Χειριστών Κυρίων Μηχανημάτων, 35 θέσεις,
- ΔΕ Οδηγών Μηχανοδηγών Χειριστών, 19 θέσεις, και
- ΔΕ Χειριστές Μηχανημάτων Τεχνικών Εργων, 13 θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν τρεις Τεχνίτες Ψυκτικοί, ενώ από δύο θέσεις κατανέμονται στις ειδικότητες Ελαιοχρωματιστών, Ηλεκτροοξυγονοκολλητών και Τεχνιτών Δομικών Εργων. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες Ηλεκτροτεχνικών Δικτύων, Μηχανοτεχνιτών, Σχεδιαστών Μηχανολογικού Σχεδίου και Χειριστών Ανυψωτικών Περονοφόρων Μηχανημάτων (Κλαρκ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27910-25045.


ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα

Αντίστροφα «μετρά» ο χρόνος έως τις 28 Ιουνίου για την υποβολή αιτήσεων στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αμυνταίου - Φιλώτα, ο οποίος προκήρυξε 48 θέσεις εποχικών. Τις θέσεις θα καταλάβουν απόφοιτοι Γυμνασίου και Λυκείου και ένας πτυχιούχος πανεπιστημίου, ενώ η πλειονότητά τους εντοπίζεται στην ειδικότητα ΔΕ Μηχανοτεχνιτών με 35 θέσεις. Τέσσερις θέσεις κατανέμονται στην ειδικότητα ΔΕ Οδηγών Λεωφορείων και από δύο στις ειδικότητες ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Αυτοματισμών και Οργάνων και ΥΕ Εργατών.Επίσης, θα προσληφθούν ένας Μηχανικός Τεχνικών Ασφαλείας ΠΕ, ένας Μάγειρας, ένας Μανουβραδόρος, ένας Μηχανοτεχνίτης Εργαλειομηχανών και ένας Χειριστής Κατεργασίας Νερού, όλοι κατηγορίας ΔΕ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν αν επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24630-42411.
ΑΗΣ Αθερινόλακκου

Την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Ιουνίου, λήγει η προθεσμία για τις 22 θέσεις εποχικών στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου. Η πλειονότητα των θέσεων εντοπίζεται στις εξής τρεις ειδικότητες:
- ΥΕ Εργατών, εννέα θέσεις,
- ΥΕ Φυλάκων, έξι θέσεις, και
ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, τρεις θέσεις.

Από μία θέση κατανέμεται στις ειδικότητές ΔΕ Διοικητικοοικονομικού Επιμελητή, ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτη Σταθμών - Υποσταθμών, ΔΕ Οδηγού, Μηχανοδηγού Χειριστή και ΔΕ Συγκολλητή. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 28430-63162.


Διεύθυνση Υπηρεσιών Στέγασης

Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου, απομένουν για αιτήσεις στη Διεύθυνση Υπηρεσιών Στέγασης της ΔΕΗ.

Οκτώ θέσεις αντιστοιχούν στην ειδικότητα ΥΕ Φυλάκων και από μία στις ΠΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, ΤΕ Διοικητικού Τεχνολόγου Λογιστικής, ΔΕ Σιδηρουργού και ΔΕ Υδραυλικού. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 210-5220591.


ΔΕΗ Κυκλάδων

Εξι θέσεις εποχικών εγκρίθηκαν σε τρία νησιά των Κυκλάδων για Μηχανοτεχνίτες ΜΕΚ κατηγορίας ΔΕ. Ειδικότερα, μία θέση θα προκηρυχθεί στον Τοπικό Σταθμό Παραγωγής Ανάφης, τρεις στον ΤΣΠ Σερίφου και δύο στον Αυτόνομο Σταθμό Παραγωγής Μυκόνου. Οι ενδιαφερόμενοι για την Ανάφη μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22860-33430, για τη Σέριφο στο 22870-31257 και για τη Μύκονο στο 22890-22253.


Διεύθυνση Υδροηλεκτρικής Παραγωγής Αττικής


Προκηρύχθηκε μία θέση Εργάτη Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, για την οποία η υποβολή αιτήσεων θα διαρκέσει έως την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 210-3355129.
60 εποχικοί στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου
Τέλος χρόνου την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Ιουνίου, στον διαγωνισμό του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Αγίου Δημητρίου για την πρόσληψη 60 εποχικών υπαλλήλων κατηγορίας ΔΕ. Το προσωπικό θα επιλεγεί από οκτώ ειδικότητες, εκ των οποίων τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων συγκεντρώνουν οι εξής
- ΔΕ Μηχανοτεχνιτών, 34 θέσεις, και
- ΔΕ Τεχνίτες Ορυχείων, 13 θέσεις.
Τέσσερις θέσεις αφορούν την ειδικότητα Ηλεκτροτεχνιτών Σταθμών - Υποσταθμών, τρεις την Οικοδόμων Μονίμων Συνεργείων Συντήρησης και από δύο τις ειδικότητες Τεχνιτών Συγκολλητών και Οδηγών Λεωφορείου. Επιπλέον, θα προσληφθούν ένας Χειριστής Αυτοκινούμενου Γερανού και ένας Οδηγός Φορτηγών Χωματουργικών Μηχανημάτων. Πληροφορίες παρέχονται στα τηλ. 24610-54212 και 24610-54305.

Εγκριση για 144 τεχνικούς

Μόλις χθες ανακοινώθηκε η έγκριση του ΑΣΕΠ για 144 θέσεις εποχικών τεχνικών σε τέσσερις υπηρεσίες της Κοζάνης, της Δωδεκανήσου, της Ημαθίας και της Πέλλας. Ειδικότερα, 108 θέσεις εγκρίθηκαν για την Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Καρδιάς, 16 θέσεις για τον ΑΗΣ Ρόδου και 18 θέσεις για τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό (ΥΗΣ) Σφηκιάς - Ασωμάτων. Στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Αγρα εγκρίθηκαν δύο θέσεις τεχνικών. Η πλειονότητα των θέσεων αφορά Μηχανοτεχνίτες, Ηλεκτροτεχνίτες Σταθμών και Υποσταθμών, Εργάτες και Οδηγούς, Μηχανοδηγούς, Χειριστές.

Κατερίνα Κυρίτση
kkyritsi@pegasus.gr

ΕΘΝΟΣ
proson.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: