ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Έρχεται το 5ο RIVER PARTY στον Αχέροντα!!!

Ψυχαγωγία στον ποταμό των ψυχών!!!
Στις 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 5ο River party στον Αχέροντα στη Γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο.



Στις 12 Αυγούστου η καρδιά της μουσικής στην Ήπειρο, θα χτυπήσει στον μυθικό ποταμό Αχέροντα. Στις όχθες του ποταμού των ψυχών, θα διοργανωθεί μία κορυφαία ψυχαγωγική εκδήλωση, για τη νεολαία (αλλά και όσους αισθάνονται νέοι) της Λάκκας Σουλίου, αλλά και όλης της Ηπείρου, καθώς η εν λόγω εκδήλωση προκαλεί ευρύτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για το 5ο River Party, το οποίο διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών Πρέβεζας, στην τοποθεσία Γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας και διατηρεί τα σκήπτρα των καλοκαιρινών μας διασκεδάσεων.

Μία εκδήλωση που έχει κερδίσει την αγάπη των Ηπειρωτών, ντόπιων και απόδημων και έχει καταφέρει να γίνει πλέον θεσμός.

Ο ποταμός Αχέροντας με τα πανύψηλα αιωνόβια πλατάνια τα οποία –ευτυχώς- ανθίσταται στις ασθένειες της εποχής, σε συνδυασμό με τη υπέροχη χλωρίδα της περιοχής, συνθέτουν ένα μαγευτικό τοπίο, όπου η μουσική έρχεται να δώσει ιδιαίτερο χρώμα και πνοή.

Όσοι είχαν την τύχη τα τελευταία τέσσερα χρόνια (και ήταν αρκετές εκατοντάδες) να απολαύσουν την ξεχωριστή, όσο και μαγευτική ατμόσφαιρα των river party στον Αχέροντα ποταμό, είναι και οι καλύτεροι πρεσβευτές του.

Κόντρα στο γκρίζο της εποχής ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών, διοργανώνει και φέτος την σπουδαία αυτή εκδήλωση και σας καλεί για μία βραδιά γεμάτη από αγαπημένη μουσική, κέφι και χορό.

Ραντεβού λοιπόν στις όχθες του Αχέροντα το βράδυ τις 12ης Αυγούστου στη Γέφυρα Μπακόλα στο Πολυστάφυλο Πρέβεζας.

Υστερόγραφο:
Οι πληροφορίες που θέλουν τον μάντη Τειρεσία να ζήτησε από τον Οδυσσέα, όταν εκείνος τον συνάντησε στον Κάτω Κόσμο, έπειτα από προτροπή της Κίρκης, να διοργανώνεται κάθε χρόνο μία ξεχωριστή εκδήλωση, με πολύ κέφι και χορό στον Αχέροντα για να απολαμβάνει τα μουσικά ακούσματα, καθ’ ότι τυφλός, ελέγχονται ως ανακριβείς…

24-ores
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: