ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

550 ευκαιρίες για καριέρα σε 21 γνωστές εταιρείες

MIKEL: Η εταιρία καταστημάτων  καφεστίασης MIKEL αναζητά άτομα ηλικίας 20 – 35 ετών για να εργαστούν στις εξής θέσεις: ως υπεύθυνος καταστήματος, ως baristas και ως ταμίας στον Άλιμο, στο Αιγάλεω, στις Σέρρες και την Καβάλα. Επίσης προσλαμβάνει προσωπικό για το σέρβις και τη κουζίνα του καταστήματος.
Η αποστολή των βιογραφικών, μαζί με επισυναπτόμενη φωτογραφία, γίνεται στο φαξ 2410 534020 ή στο email hr@mikelcc.gr . Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2410 255260.
Metro:  Έναν περιφερειακό διευθυντή λειτουργίας για τα καταστήματα του My market στην Αττική προσλαμβάνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Metro. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ, προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε καταστήματα λιανικής πώλησης ως περιφερειακός διευθυντής, ικανότητες οργάνωσης και προγραμματισμού, ικανότητα επικοινωνίας, ομαδικής εργασίας και επίλυσης προβλημάτων, εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, άριστη διαχείριση χρόνου, προσανατολισμό στο αποτέλεσμα και επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές, εταιρικό αυτοκίνητο, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό του σημείωμα στη διεύθυνση: METRO ΑΕΒΕ Τ.Θ., 14410 Μεταμόρφωση Αττικής ή στο φαξ: 210 2835030.
ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες: Ο όμιλος ΔΙΑΣ Ιχθυοκαλλιέργειες ΑΒΕΕ, με έδρα τη Μάνδρα Αττικής, αναζητά δικηγόρο – εσωτερικό συνεργάτη για τη στελέχωση του Νομικού Τμήματος. Απαιτούμενα προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση είναι η άριστη γνώση Εμπορικού, Αστικού  Διοικητικού Δικαίου, η άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας, η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη  θέση (σε εταιρία ή δικηγορικό γραφείο) και η άριστη γνώση χρήσης Η/Υ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέσω τουwww.skywalker.gr .
Oceanic Security: Η εταιρία Oceanic Security αναζητά άτομα για προσωπικό ασφαλείας , τα οποία να έχουν άδεια ασκήσεων επαγγέλματος (άδεια security) και η ηλικία τους να μην ξεπερνάει τα 25 έτη. Ειδικότερα διαθέτει τέσσερις ανοιχτές θέσεις στη Σύρο, τέσσερις στη Μήλο, τέσσερις στην Πάρο, τέσσερις στη Μύκονο και τέσσερις στη Σαντορίνη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρία και συγκεκριμένα με την κ. Μαρία Ανδριανοπούλου στα τηλέφωνα: 2610 454327 και 6340562936.
Sarah Lawrence:  Ανοιχτές θέσεις για μια υπεύθυνη καταστήματος και πωλήτριες λιανικής πλήρους  απασχόληση διαθέτει η εταιρεία γυναικείας ένδυσης Sarah Lawrence, για το νέο της κατάστημα στα νότια προάστια της Αθήνας. Οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε ανάλογη θέση, πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και αγγλικών, επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες. Ηλικία έως 35 ετών, ευελιξία και ομαδικό πνεύμα εργασίας.  Η εταιρεία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό της.
 Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ 2310 950806.
Sugartia : Η εταιρεία Sugartia, θυγατρική διεθνούς πολυεθνικού ομίλου με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά ζάχαρης, στο πλαίσιο  του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας του ΟΑΕΔ για ανέργους νέους ηλικίας έως 24 ετών προσλαμβάνει έναν υπάλληλο γραφείου, Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει απολυτήριο Γενικού ή Τεχνικού Λυκείου, πολύ καλή γνώση αγγλικών και γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Οι σπουδές λογιστικής και η γνώση της γερμανικής γλώσσας θεωρούνται επιπρόσθετα προσόντα.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 2310 552283.
Ηλεκτρονική : Η Ηλεκτρονική προσλαμβάνει για την κεντρική της αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής ένα διευθυντή αποθήκης. Απαραίτητα προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση είναι η ικανότητα διαχείρισης και οργάνωσης, η εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε ανάλογη θέση στο χώρο των logistics, η γνώση Η/Υ και αγγλικών και το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Η εταιρεία προσφέρει διαρκή επιμόρφωση και προοπτικές εξέλιξης.
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Λ. Κηφισού και Εθν. Μακαρίου 2, Περιστέρι, Τ.Κ. 1213, υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Μαρινόπουλος: Ο όμιλος Μαρινόπουλος επιθυμεί να προσλάβει για την Αθήνα αγοραστές προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Βασικά προσόντα για τα συγκεκριμένα πόστα είναι ι η προϋπηρεσία άνω των τριών ετών σε αντίστοιχη θέση το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, η πολύ καλή γνώση αγγλικών και η γνώση χειρισμού Η/Υ (MS Office). Πρόσθετα προσόντα θεωρούνται η κατανόηση προτεραιοτήτων στο πεδίο ευθύνης του/ της και σύμφωνα με τις εταιρικές αξίες, η εκτέλεση καθηκόντων με προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων του τμήματος η ικανότητα ανάπτυξης ανθρώπων και διοίκησης ομάδων, η πελατοκεντρική προσέγγιση, η καινοτομία και η ομαδικότητα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους  σημείωμα στο φαξ 210 9893457 ή ταχυδρομικά  στη διεύθυνση: Μαρινόπουλος Α.Ε. , Αγ. Δημητρίου 63, Άλιμος 17456, υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Μινέρβα: Η Μινέρβα Α.Ε. Ελαιουργικών Επιχειρήσεων προσλαμβάνει ένα βοηθό μάρκετινγκ για τα κεντρικά της γραφεία στη Μεταμόρφωση Αττικής. Ο/η κατάλληλος/η υποψήφιος /ια θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων/ Οικονομικών/ Marketing, με αντίστοιχες μεταπτυχιακές σπουδές, άριστη χρήση του MS Office,άριστη γνώση αγγλικών και δίπλωμα οδήγησης, επικοινωνιακές ικανότητες κ.λ.π. Επίσης, οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
 Η αποστολή βιογραφικών γίνεται στη διεύθυνση: Μινέρβα Α.Ε. Ελαιουργικών Επιχειρήσεων Τατοϊου 165 & Οδυσσεώς, Μεταμόρφωση Αττικής, 144 -52, υπόψη Δ/νσης  Ανθρώπινου Δυναμικού.
ΟΡΙΖΩΝ: Η ασφαλιστική εταιρεία ΟΡΙΖΩΝ ΑΕΓΑ επιθυμεί να προσλάβει έναν υπεύθυνο στο τμήμα μηχανογράφησης της. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πληροφορικής / Μηχανολόγου ΑΕΙ, καλή γνώση λογισμικών της Microsoft και ιδιαίτερα MS SQL, πολύ καλή γνώση αγγλικών, 3-5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην ασφαλιστική αγορά, με καθήκοντα υπευθύνου μηχανογράφησης, δυνατότητα επίλυσης θεμάτων hardware, άριστες οργανωτικές επικοινωνιακές ικανότητες και ομαδικό πνεύμα. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείαςhttp://www.orizonis.gr/content/kariera/ .
Εκπαιδευτήρια  Μαντουλίδη: Μια ανοιχτή θέση για ένα γραμματέα διεύθυνσης διαθέτουν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη Α.Ε. Βασικά προσόντα για το συγκεκριμένο πόστο είναι: πτυχίο ΑΕΙ, τουλάχιστον 3 ετής εμπειρία σε ανάλογη θέση, άριστος χειρισμός Η/Υ, άπταιστα αγγλικά, 2η ξένη γλώσσα (επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη), ικανότητα να διεκπεραιώνει κάποιος πολλές εργασίες ταυτόχρονα και με προσοχή  στη λεπτομέρεια, τήρηση προθεσμιών (deadlines), διάθεση ανάληψης πρωτοβουλιών (results oriented), επικοινωνιακές ικανότητες, εχεμύθεια, οργανωτικός χαρακτήρας με αυτοπεποίθηση.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.mandoulides.gr .
Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη: Καθηγητές Πληροφορικής και καθηγητές Μαθηματικών αναζητούν τα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη για άμεση έναρξη πρακτικής άσκησης, στο πλαίσιο  του επιδοτούμενου προγράμματος «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους έως 29 ετών». Προσόντα θεωρούνται η καλή γνώση ξένων γλωσσών και Η/Υ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 210 9029780.
Aerotel: Η Aerotel ενδιαφέρεται να προσλάβει για τηλεφωνική εργασία φοιτήτριες για μόνιμη ημιαπασχόληση. Οι κατάλληλες υποψήφιες θα πρέπει να διαθέτουν επικοινωνιακά προσόντα, ευελιξία, δυναμικό χαρακτήρα , πνεύμα ομαδικότητα, απολυτήριο Λυκείου και να κάνουν καλή χρήση Η/Υ. Η εταιρεία παρέχει τη μισθοδοσία σε εβδομαδιαία βάση.
Η κατάθεση βιογραφικών γίνεται στο φαξ 211 101 8808 ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: HR Department, Aerotel, Λ. Βουλιαγμένης 564.
Durostick: Συμβούλους πωλήσεων αναζητά η Βιομηχανία Κονιαμάτων, Συγκολλητικών Υλών, Χρωμάτων και Κονιαμάτων, Durostick ΑΒΕΕ. Απαραίτητα προσόντα για της συγκεκριμένες θέσεις είναι το πτυχίο Τεχνικού Δομικών Έργων ή παρόμοιου αντικειμένου, το δίπλωμα οδήγηση, η ηλικία 25 – 35 ετών και οι γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση , επαγγελματική εξέλιξη,  μισθό , μπόνους, laptop, εταιρικό κινητό και αυτοκίνητο.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται στο φαξ: 210 5599612.
BestNet: Έμπειρους telemarketers,συνεργάτες call center, έμπειρους πωλητές σταθερής τηλεφωνίας, συνεργάτες από 23 έως 40 ετών και teleservices  agents προσλαμβάνει η BestNet. Βασικά προσόντα για όλα τα πόστα είναι οι επικοινωνιακές ικανότητας, η ευελιξία, ο δυναμικός χαρακτήρα ς, το ομαδικό πνεύμα, η εμπειρία στις πωλήσεις, το απολυτήριο και η χρήση Η/Υ. Η εταιρεία προσφέρει σταθερές μηνιαίες αποδοχές, μπόνους, ασφαλιστική κάλυψη και επαναλαμβανόμενη εκπαίδευση. Οι περισσότερες θέσεις είναι μερικής απασχόλησης και συγκεκριμένα 4 ωρών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους ταχυδρομικά στη διεύθυνση Γερακίου 26, Σεπόλια, ή στο φαξ 211 10511787.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: