ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ποιοι και πόσα δίνουν για την εξαγορά 6-7 βουλευτών ώστε να ρίξουν την κυβέρνηση πριν τις 18 Ιουλίου!

Συναγερμός έχει σημάνει σε Μαξίμου και Ιπποκράτους καθώς υπάρχουν πληροφορίες πως τα συμφέροντα ετοιμάζονται να εξαγοράσουν 6-7 βουλευτές και να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά καταψηφίζοντας το...
πολυνομοσχέδιο!
Η αξία της συγκεκριμένης εξαγοράς κυμαίνεται από 150.000 έως 300.000 ευρώ η κάθε αρνητική ψήλος. Παλαιότερα η ταρίφα ήταν πιο ακριβή αλλά με την κρίση έχουν πέσει οι τιμές!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού, οργιάζουν οι συναντήσεις στο παρασκήνιο καθώς οι εμπλεκόμενοι αποφεύγουν να μιλάνε στα κινητά.
Το νταλαβέρι έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας 3 άνθρωποι κλειδιά οι οποίοι μιλάνε για λογαριασμό των επιχειρηματιών.
Η κατάσταση παραπέμπει στις μαύρες βαλίτσες των Τεμπών και την μερακλίδικη πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη!
Μάλιστα στην κυβέρνηση-όπως μας πληροφορεί το ρεπορτάζ της Μαρίνας Μάνη στο Capital-, έχει ανάψει φωτιές και η επίσκεψη Σόιμπλε στην Αθήνα, για την οποία μη νιώσετε έκπληξη σε περίπτωση αναβολής!
Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει μέχρι τελικής πτώσεως(!) ο Σόιμπλε να βρει ψηφισμένο το πολυνομοσχέδιο καθώς απ΄αυτό εξαρτάται η πρώτη δόση των υποδόσεων. Δεύτερον, για να μη συμπέσει η άφιξή του με τις κινητοποιήσεις που θεωρείται βέβαιο ότι θα οργανωθούν έξω από τη Βουλή την ημέρα της ψηφοφορίας...
Σαμαράς και Βενιζέλος δεν φοβούνται εκείνους που τοποθετούνται δημοσίως (Κακλαμάνης, Ταμήλος, Κουκουλόπουλος), αλλά εκείνους που παραμένουν σιωπηλοί ενώ είναισεσημασμένοι αχυράνθρωποι συμφερόντων!
Να σημειωθεί ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αριθμούν μαζί 155 βουλευτές, ενώ η ΔΗΜΑΡ (και σύσσωμη η ...κανονική αντιπολίτευση) έχει ταχθεί εναντίον του πολυνομοσχεδίου. Αν υπολογίσουμε και τον Μαρκόπουλο φθάνουν στους 156, άρα με 7 εξαγορασμένους εθνοπατέρες καπούτ!
Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο, ενώ για μια ακόμη φορά το βαθύ κράτος της διαπλοκής ετοιμάζεται να δείξει ποιος κάνει κουμάντο.
Μπροστά σ΄αυτό τον φόβο Σαμαράς και Βενιζέλος παρέδωσαν σε ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟ
 την νέα Δημόσια Τηλεόραση και τις συχνότητες της!...

staparaskinia

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: