ΣΙΝΕ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Θαυμαστής έδωσε στην Κ. Φίνου €7.000 και... έγινε καπνός!

«Κι όμως υπάρχουν άγγελοι», δηλώνει η Καίτη Φίνου που όπως αποκάλυψε είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν που τη βοήθησε στην πιο δύσκολη στιγμή της.
Η γνωστή ηθοποιός έφτασε στο χείλος του γκρεμού όταν αναγκάστηκε να... κλείσει το κομμωτήριο που είχε ανοίξει στην Κυψέλη.«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά, χρεώθηκα για να τα βγάλω πέρα και βρέθηκα σε αδιέξοδο. Έκανα λάθη σε αγορές, συνεργάτες. Μόνο αν...γίνει ένα θαύμα και βρω οχτώ χιλιάδες ευρώ για να καλύψω τα επείγοντας χρέη μου θα κατορθώσω να το κρατήσω», είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες η Καίτη Φίνου σε συνέντευξή της.

Και το θαύμα έγινε, αφού μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματός της, την πήρε τηλέφωνο ένας άνδρας και διαβεβαιώνοντάς της ότι δεν ήταν φάρσα της ζήτησε να συναντηθούν για να τη βοηθήσει.
«Κλείσαμε ραντεβού και συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην είσοδο γνωστού πολυκαταστήματος στην Ομόνοια. Ο άνθρωπος αυτός ήταν μεταξύ τριάντα πέντε και σαράντα χρονών. Μου έδωσε ένα φάκελο λέγοντάς μου: "ελπίζω με αυτό να βοηθηθείς". Πριν προλάβω να τον ανοίξω είχε φύγει σχεδόν τρέχοντας και από τότε δεν τον είδα ξανά», είπε η ηθοποιός.
Μάλιστα έκπληκτη ανακάλυψε ότι ο άγνωστος αυτός άνδρας της είχε δώσει 7.000 ευρώ.
«Όταν άνοιξα τον φάκελο έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είχε βάλει μέσα 7.000 ευρώ, χρήματα που χρειαζόμουν για να ανασάνω οικονομικά», είπε.
Τα προβλήματα πάντως για την Καίτη Φίνου δεν τελειώνουν. Εδώ και αρκετό καιρό στέκεται στο πλευρό της μικρότερης αδελφής της, η οποία πάσχει από καρκίνο των ωοθηκών.
«Στην οικογένειά μας υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, όπως συμβαίνει με την Angelina Jolie και με πολλές άλλες γυναίκες που λόγω κληρονομικότητας βρίσκονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου», είπε.
Η ίδια τόνισε ότι δε θα δίσταζε να υποβληθεί σε προληπτική μαστεκτομή, όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει τον απαραίτητο γενετικό έλεγχο.
star.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: