ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η διαίτα των 8 ωρών που κάνει θραύση!!!

Η θεωρία της βασίζετε στο βιβλίο «The 8-Hour Diet Watch the Pounds Disappear Without Watching What You Eat», δηλαδή «Η δίαιτα των 8 ωρών: βλέπεις τα περιττά κιλά να εξαφανίζονται χωρίς να προσέχεις τη διατροφή σου».

Υπόσχεται γρήγορη και...

εύκολη απώλεια βάρους. Εφαρμόζοντάς την θα χάσετε 10 κιλά σε έξι περίπου εβδομάδες!
Συγγραφείς είναι ο Ντέιβιντ Ζινσένκο (David Zinczenko) και Πίτερ Μουρ (Peter Moore). Οι δύο άνδρες υποστηρίζουν πως τα ξενύχτια και το γεμάτο 24ωρο ευθύνεται τόσο για τα περιττά κιλά όσο και για την αύξηση του διαβήτη στις μέρες μας.
Σύμφωνα λοιπόν με τη δίαιτα των 8 ωρών, ο οργανισμός μας δεν μπορεί να επεξεργαστεί τα τρόφιμα που καταναλώνουμε μετά από κάποιες ώρες και έτσι γίνονται λίπος κυρίως στα σημεία της κοιλιάς και τους γλουτούς.

Τα βασικά στοιχεία της δίαιτας:
- Να τρώτε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα ή από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα.
- Να κοιμάστε καλά και όσο πιο νωρίς γίνεται.
- Να καταναλώνετε καφέ ή τσάι νωρίς το πρωί, μετά να κάνετε γυμναστική για 8 λεπτά και έπειτα, να καταναλώνετε ένα πρωινό πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία.
- Για σνακ προτιμήστε σαλάτα ή 2 κομμάτια πίτσα ή μια σούπα.
- Για βραδινό, το οποίο πρέπει να καταναλώνετε νωρίς το απόγευμα, μπορείτε να καταναλώσετε ένα φιλέτο συνοδεία λαχανικών.
- Μετά το τελευταίο γεύμα, μπορείτε να απολαύσετε ένα γλυκάκι ή ένα πιείτε ένα ποτήρι κρασί, μιας και το σώμα σας έχει αρκετό χρόνο από τις 6 -7 το απόγευμα για να το επεξεργαστεί σωστά.

seleo.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: