ΣΙΝΕ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Υπέγραψε, αποθεώθηκε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9 ο Σαβιόλα (pic&vid)

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο Αργεντινός δυσκολεύτηκε να ανέβει τα σκαλιά στα γραφεία του...
Ολυμπιακού, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν «αποκλείσει» τον δρόμο, φωνάζοντας συνθήματα που αποθέωναν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός άσος, εξερχόμενος από τα γραφεία του Ολυμπιακού, έδειξε τη φανέλα με το νούμερο 9.

«Ευτυχισμένος»!
Στις 9.30 το βράδυ, ο Αργεντίνος σταρ βγαίνοντας από τα γραφεία του Ολυμπιακού κι εν μέσω επιδοκιμασιών από τους φίλους της ομάδας τόνισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή και την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Αθήνα. Όλα πήγαν καλά και είμαι ικανοποιημένος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Έχω όρεξη να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, να ξεκινήσω προπόνηση και να αγωνιστώ με την νέα μου ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και περιμένω να ζήσω όμορφες στιγμές με τον Ολυμπιακό»!

Η ανακοίνωση
Το... μπαμ του καλοκαιριού στο λιμάνι ολοκληρώθηκε και τυπικά με την ανακοίνωση της μεταγραφής που αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Χαβιέρ Σαβιόλα για τα επόμενα δύο (2) χρόνια».
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: