ΣΙΝΕ

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σοκαριστική αποκάλυψη: Έκαναν βουντού σε ηθοποιό για να μην αποκτήσει παιδί!

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα σατανιστών και μαύρης μαγείας..
Πρώην μοντέλο και νυν μελλοντολόγος, σοκάρει με τις νέες αποκαλύψεις της για το κύκλωμα σατανιστών και μαύρης μαγείας.
Με δηλώσεις της η...

 Κατερίνα Βελούδου,  στην News φέρνει στο φως νέα στοιχεία ανθρώπων από το χώρο του θεάματος που κατέφυγαν σε αυτήν προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους!

«Τα μονοπάτια της μαύρης μαγείας είναι για πολλούς εξυπνάδα, για άλλους πάλι μόδα για τους περισσότερους όμως είναι το βήμα προς την επιτυχία, την διασημότητα, την αναγνώριση» λέει η Κατερίνα Βελούδου και συνεχίζει: «Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μεγαλοδικηγόροι, γιατροί και όχι μόνο… παιδιά της διπλανής πόρτας και άνθρωποι υπεράνω πάσης υποψίας, παιδιά ηλικίας 18-25 ετών ζητούν μύηση για δόξα και αναγνωρισιμότητα».

Τα γεγονότα συγκλονίζουν! Όπως λέει η ίδια, ιο περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με την μαύρη μαγεία ανήκουν στον χώρο του θεάματος, αφού εκείνο που αποζητούν είναι αναγνωρισιμότητα. «Πολλές είναι οι περιπτώσεις που έρχονται για βοήθεια και προσπαθούν να ξεφύγουν από τα πλοκάμια της μαύρης μαγείας.

Θα μπορούσα να διηγηθώ πολλά περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια σε επώνυμους, θα περιοριστώ όμως σε κάποια και θα παρακαλέσω κανένας να μην παίζει με αυτά όσο και αν οι υποσχέσεις είναι δελεαστικές. Μια φορά ήρθαν και μου ζήτησαν να σώσω έναν ηθοποιό πολύ γνωστό, ο οποίος είχε μυηθεί και αποδεχτεί τον σατανισμό. Ήθελε να ξεφύγει επειδή το μετάνιωσε.

Τον ρώτησα λοιπόν αν είχε τελειώσει η μύηση ή αν ακόμα τον φώναζαν Νεόφοιτο… Έτσι αποκαλούν αυτούς που τώρα ξεκινάνε για να πάρουν το βάφτισμα και μετά από αυτό ανήκουν στον κύκλο. Εκείνος μου απάντησε ότι του είχαν πάρει και τα μέτρα όπως κάνουν και μάλιστα είχε κάνει και συμβόλαιο με τον Σατανά. Το θεωρούσε παιχνίδι, όταν εγώ του είπα ότι δεν μπορούμε να το σπάσουμε.

Το αποτέλεσμα ήταν άσχημο φυσικά γιατί δεν άργησε να πεθάνει από ανεξήγητη αιτία, εγώ όμως ήξερα το γιατί, ενώ όλοι οι άλλοι αναρωτιόντουσαν.» Η περίοδος αυτή όπως είπε η κυρία Βελούδου είναι πολύ δυνατή για τέτοιες μαγείες και συνεχίζει: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια έξαρση στην μαγεία και στον σατανισμό…

Τι να πρωτοθυμηθώ… Άλλη περίπτωση είναι εκείνη μιας επίσης γνωστής ηθοποιού που της είχαν κάνει βουντού για να μην συλλάβει μωρό. Μια πρώην σύντροφός του, πλήρωσε για να μην δει ποτέ ευτυχία το ζευγάρι.

Όταν ανέλαβα αυτή την υπόθεση δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχε φτάσει και στο σημείο του δαιμονισμού για να καταφέρει τον σκοπό της. Μου πήρε ένα χρόνο προσευχής, διαλογισμού και απέραντης πίστης για να τα καταφέρω. Και σήμερα έπειτα από οκτώ χρόνια που έχει δυο παιδάκια, το πρώτο πράγμα που φωνάζω είναι να έχει πίστη στον Θεό.»
gossip-tv

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: