ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Αντώνης Λυμούσης : “Είμαι υπέρμαχος των νέων αντιλήψεων”

Ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου γυρίζει σελίδα! 
Όπως αποκλειστικά γράψαμε την Παρασκευή 19/7, ο Ενωσιακός προπονητής Αντώνης Λυμούσης είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Σπυριδωνίδη στον πάγκο των...
“πράσινων”, με βοηθό και συνεργάτη τον Σάκη Παπαδίνα, ο οποίος παραμένει “ακλόνητος” στο πόστο του. Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος επέλεξε με γνώμονα το έργο του προπονητή της Ένωσης και τις άριστες γνώσεις στον τομέα των νεαρών ηλικιών, κάτι στο οποίο θα δοθεί ιδιαίτερη βάση τη φετινή χρονιά.

Το Imathia Sports News επικοινώνησε με τον νέο προπονητή του Απόλλωνα, ο οποίος ανέλυσε το σκεπτικό του για την επόμενη μέρα αλλά και τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να δεχτεί την πρόταση του προέδρου για τον πάγκο της ομάδας :

“Εκτιμώ πως μια νέα εποχή για το ποδόσφαιρο στον Άγιο Γεώργιο ξεκινά. Ο Απόλλων έχει “βαριά” φανέλα και 50 χρόνια ιστορίας. Θα προσπαθήσω μέσα από συγκεκριμένες προπονητικές διαδικασίες να περάσω μια νέα φιλοσοφία. Πιστεύω πως στην προσπάθεια αυτή θα βρω υποστηρικτές, κυρίως από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα θελήσουν να βοηθήσουν. Το επόμενο κομμάτι στο οποίο θα δώσω βάση είναι με μικρά αλλά σταθερά βήματα και με τη σωστή δουλειά να προωθούνται νέα παιδιά στην ομάδα, ώστε κάποια στιγμή στο μέλλον οι μεγάλες ομάδες της περιοχής να στρέψουν την προσοχή τους στον Άγιο Γεώργιο. Το τελευταίο και το πιο βασικό για το οποίο θα δώσω ιδιαίτερη έμφαση είναι η ομάδα να παίζει σωστό ποδόσφαιρο και με νέες αντιλήψεις κάτι στο οποίο είμαι υπέρμαχος, αφού με αυτό τον τρόπο δουλεύω στις μικτές.”

Και συνέχισε λέγοντας: “Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί στη νέα προσπάθεια και να έρχεται στο γήπεδο. Καιρός είναι τα παιδιά να εισπράξουν το ζεστό χειροκρότημα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε καθώς αυτοί είναι οι κύριοι εκφραστές γι’ αυτό που εμείς διδάσκουμε. Μην ξεχνάμε πως οι παίκτες είναι ερασιτέχνες. Στην πρόταση του Απόλλων δεν χρειάστηκε πολύ ώρα να το σκεφτώ και αφού συμβουλεύτηκα και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδη, τα βρήκα σε όλα με τη διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, ιδιαίτερα από τη στιγμή που όσα ζήτησα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος δεν μου τα αρνήθηκαν. Εκτιμώ πως αν χρειαστώ τη βοήθεια του προκατόχου μου Γιώργου Σπυριδωνίδη σε διάφορα θέματα θα την έχω, άσχετα από το γεγονός πως στο φετινό πρωτάθλημα θα είμαστε αντίπαλοι. Ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα και θεωρώ πως αυτό θα με βοηθούσε. Εύχομαι σε όλους καλό κουράγιο και δουλειά, έτσι ώστε τη φετινή χρονιά να δούμε το ποδόσφαιρο που επιθυμούμε.”

imathiasportsnews

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: