ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Μεγάλη φωτιά στην Ελασσόνα - Εκκενώνεται η πόλη!!!

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Ελασσόνας, η οποία καίει δασική έκταση, κοντά στο στρατόπεδο της περιοχής.

Όπως διαβάζουμε στο... thessalianews.gr μεγάλη είναι η κινητοποίηση και από τους τοπικούς φορείς ενώ γίνεται μεγάλη προσπάθεια η φωτιά να μην απειλήσει το στρατόπεδο καθώς και κατοικημένες περιοχές.


Να σημειωθεί ότι οι φλόγες πλησιάζουν απειλητικά το στρατόπεδο, το οποίο απέχει μόλις μισό χιλιόμετρο από τα σπίτια και υπάρχει ο κίνδυνος να πάρουν φωτιά τα πυρομαχικά.

Λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην αποθήκη πυρομαχικών δίπλα στην πόλη της Ελασσόνας για προληπτικούς λόγους ο Δήμαρχος Ελασσόνας, Γιώργος Πασχόπουλος αποφάσισε πριν λίγο να εκκενώσει την πόλη της Ελασσόνας.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιεί η δημοτική αρχή στους πολίτες: η Ανατολική πλευρά της πόλης κατευθύνεται προς την Τσαριτσάνη. Η Νότια πλευρά προς το Στεφανόβουνο – Γαλανόβρυση ενώ η Δυτική Πλευρά προς τον Ευαγγελισμό...


Στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς συμμετέχουν μέχρι στιγμής 14 οχήματα 28 πυροσβέστες, 19 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο οχήματα ΟΤΑ, ένα ελικόπτερο και πέντε αεροσκάφη.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: