ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Τι γράφει ο δολοφόνος της Φαίης Μπλάχα μέσα από τη φυλακή

Από τη φυλακή, όπου και βρίσκεται έγκλειστος εδώ και 2 μήνες, ο Βαγγέλης Στεφανάκης που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης... Φαίης Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη, έστειλε επιστολή στο KOOL magazine και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πράτανο.

Η ιστορία των δυο αδελφών, του νεαρού που έδειρε μέχρι θανάτου την κοπέλα που είχε δεσμό, οι έρευνες της αστυνομίας, ο αποτροπιασμός της κοινής γνώμης, η αλήθεια για την σχέση με την μεγαλύτερη αδελφή τη Μάνια, μέσα από τις λέξεις του ίδιου του Βαγγέλη Στεφανάκη και το κελί της φυλακής του. Κανονικής και προσωπικής…

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Είμαι ο Βαγγέλης ο Στεφανάκης, ο κατηγορούμενος για τον θάνατο της κοπέλας που αγαπούσα, της Φαίης Μπλάχα. Με την Φαίη είχαμε μια δυνατή και αληθινή σχέση, τέσσερεις μήνες. Την αγαπούσα και με αγαπούσε. Περνάγαμε καλά. Όμως συνεχώς ανάμεσά μας έμπαινε η αδελφή της η Μάνια (ή Μαρία Ελένη). Κάποια στιγμή, ύστερα από μια παράλληλη σχέση μου ενός μήνα με την Μάνια εγώ ζήτησα από αυτήν να διακόψουμε και να μην με ενοχλήσει ξανά. Αυτή θύμωσε και μου είπε πως θα με καταστρέψει. Έτσι και έκανε. Το βράδυ της 6ης Απριλίου 2013, ήμουν μαζί με την Φαίη μέχρι τα μεσάνυχτα. Την πήγα σπίτι της. Λίγο αργότερα με πήρε η αδελφή της η Μάνια τηλέφωνο και μου είπε ότι η Φαίη με απατά με τους φίλους μου. Αργότερα η Μάνια πήρε τηλέφωνο ή μίλησε με την Φαίη και της είπε ότι εγώ και αυτή είχαμε παράλληλη σχέση ένα μήνα.

Μετά από αυτό με πήρε τηλέφωνο η Φαίη, πολύ τσαντισμένη και μου ζήτησε να πάω από το σπίτι της να εξηγηθούμε. Πήγα σπίτι της, μπήκε στο αμάξι μου και μου είπε να πάμε λίγο πιο πάνω να μην μας ακούν οι γείτονες. Εκεί ξεκίνησε ο καυγάς μας. Στην ένταση επάνω, με χτύπησε πολλές φορές με τα χέρια της στο κεφάλι και εγώ την χτύπησα μια η δύο φορές με χαστούκι στο πρόσωπό της. Η Φαίη έπεσε στο χώμα ζαλισμένη και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μου, που ήταν δίπλα. Αμέσως λιποθύμησε. Εγώ τρόμαξα, την πήρα αγκαλιά και πέρασα από το σπίτι δυο φίλων μου να με συνοδεύσουν να την πάω στο Νοσοκομείο. Την πήγαμε με το αμάξι μου στο Ερυθρό Σταυρό που εφημέρευε. Στο Νοσοκομείο μας ζήτησαν έναν συγγενή. Κάλεσα την αδελφή της η οποία ήρθε. Αυτή μου είπε να μην κλαίω και να μην πάω στην Αστυνομία και ότι θα τα κανόνιζε αυτή. Εγώ ήμουν σε σοκ από αυτό που συνέβη και δεν μπορούσα να σκεφτώ. Για τρείς μέρες που η Φαίη έμεινε στον Ερυθρό Σταυρό, ήμουν συνέχεις δίπλα της, προσπαθώντας να την βοηθήσω, να κάνω ότι μπορώ.

Εγώ δεν ήθελα να πάθει κακό η Φαίη. Ήταν η κοπέλα μου, η σχέση μου. Την αγαπούσα και την αγαπάω. Μετά από αυτό που έγινα, ήθελα να στουκάρω σε τοίχο με 200 χιλιόμετρα, με την μηχανή μου. Δεν θέλω να ζήσω χωρίς την Φαίη. Ζητάω μια τεράστια συγγνώμη από τους γονείς της Φαίης. Δεν ξέρω ποια θα είναι η ζωή μου από εδώ και πέρα αλλά δεν με ενδιαφέρει. Ο άνθρωπος που αγαπούσα, η Φαίη μου πέθανε. Δεν με νοιάζει τίποτα. Συγγνώμη από όλους ζητάω.

Κορυδαλλός 25 Ιουνίου 2013
Βαγγέλης Στεφανάκης

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: