ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Όλες οι μεταγραφές της Καστοριάς

Πολλές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα μεταγραφικά αποκτήματα της Καστοριάς. Η διοίκηση των "Γουναράδων" δεν έχασε χρόνο και άρχισε από πολύ νωρίς την ενίσχυση της ομάδας για το...
προσεχές πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής! Η Καστοριά, έχει κινηθεί σε Καστοριανούς ποδοσφαιριστές αλλά και σε έμπειρους παίχτες Α' Εθνικής από τη γειτονική χώρα, την Αλβανία!

Ο antennes.gr σας παρουσιάζει τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις αλλά και τις αποδεσμεύσεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δημήτρης Νατσούλης

Ανανέωσαν οι:
1.Βασίλης Αναγνωστόπουλος
2.Πέτρος Τερέζιου
3.Στέργιος Μπαϊρακτάρης
4.Γιώργος Χρήστου
5.Δημήτρης Μιχιτσόπουλος
6.Γιώργος Σαββίδης
7.Βαγγέλης Στεργίου
8.Μίμης Παπαδόπουλος
9.Νίκος Μουρζίδης

Αποκτήθηκαν οι:
1.Bravald Xhafka (Σκεντέρμπεου Κ19)
2.Visard Tako (Σκεντέρμπεου Κ19)
3.Dario Kame (Σκεντέρμπεου Κ19)
4.Νικηφόρος Βιερός (Σκεντέρμπεου Κ19)
5.Γιώργος Τσίπης (Σκεντέρμπεου)
6.Χρήστος Γανόλης (Παναργειακός Άργους Ορεστικού)
7.Θοδωρής Τσόπρας (Δόξα Κορησού)
8.Ανδρόνικος Γεωργιάδης (Δόξα Κορησού)
9.Χρήστος Σαραφιανός (Παναργειακός Άργους Ορεστικού)
10.Θέμης Βελλίδης (Παναργειακός Άργους Ορεστικού)
11.Νικολίν Ράπο (Σκεντέρμπεου Κ19)
12.Daniel Lamellari (Δυναμό Τιράνων)
13.Μανώλης Ρεντίνας (Οδυσσέας Κορδελιού)
14.Πέτρος Τάντσης (ΑΟ Κάστωρ)
15.Αναστάσιος Τούλιος (ΑΟ Κάστωρ)
16.Χρήστος Χριστοφορίδης (Α.Ε. Νίγριτας)

Αποχώρησαν οι:
1.Αντώνης Πετρόπουλος
2.Φάνης Τήλιος
3.Θεόφιλος Μωϋσιάδης
4.Κώστας Τζίντζηρας
5.Χρήστος Γκέκας
6.Δημήτρης Παπαβασιλείου
7.Στέφανος Ζηκίδης
8.Ιωάννης Σκούμπας
9.Χρήστος Μπαμπάκος
10.Ανδρέας Σίσκος
11.Κων/νος Λίτσκας

Εν αναμονή εξελίξεων για τους:
Χρήστο Παναγιωτίδη, Στάθη Αλεξανδρίδη, Φίλιππο Αντωνόπουλο και Θάνο Μπορόζη.
Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της Καστοριάς:

Βασίλης Αναγνωστόπουλος: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που συνεχίζω στην Καστοριά. Υλοποιήσαμε πέρυσι ένα μεγάλο όνειρο, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά η επιμονή, η υπομονή και το πείσμα όλων μας, έφερε την άνοδο στης ομάδας μας στην Γ΄Εθνική. Ευελπιστώ και πιστεύω ότι, τόσο το πάθος του προέδρου μας, όσο και των υπολοίπων που θα ανήκουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς, να μας χαρίσει και φέτος, καλώς εχόντων των πραγμάτων, νέες επιτυχίες και στιγμές χαράς".
Πέτρος Τερέζιου: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω στην Καστοριά και τη νέα χρονιά. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, πολύ περισσότερο στον πρόεδρο μας, για την μεγάλη επιτυχία μας να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην Γ΄Εθνική. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά τελικά τα καταφέραμε και αλλάξαμε κατηγορία. Εύχομαι και πιστεύω ότι, συνεχίζοντας το ίδιο καλό και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, η Καστοριά θα μπορέσει να πετύχει στους στόχους, που θα βάλει για την νέα χρονιά, με την συνεργασία όλων και την απαραίτητη συμπαράσταση του κόσμου μας".
Στέργιος Μπαϊρακτάρης: "Νιώθω πολύ ευχαριστημένος με την παραμονή μου στην Καστοριά και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως και πέρυσι έτσι και φέτος στην ομάδα. Γνωρίζω ότι τη νέα σαιζόν χρειάζεται περισσότερη και σκληρή δουλειά επί καθημερινής βάσεως και πιστεύω ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό που πρέπει πλέον να κάνουμε όλοι, όπως και εγώ βέβαια είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος έδειξε στους αγώνες των μπαράζ ότι θα είναι στο πλευρό μας σε αυτή τη προσπάθεια που θα καταβάλλουμε. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Πασχάλη Δημητρίου και τον Πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος απέναντι μας ήταν εξαιρετικός και του οφείλουν πολλά συγχαρητήρια για την επίπονη δουλειά του".
Γιώργος Χρήστου: " Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς και ειδικά στον πρόεδρο, για την εμπιστοσύνη της και την πρόταση της να παραμείνω και τη νέα χρονιά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια την περυσινή χρονιά και με πολύ κόπο και ιδρώτα και κάτω από αντίξοες συνθήκες κατορθώσαμε και πετύχαμε την άνοδο της ομάδας στην Γ΄Εθνική. Εύχομαι οι παίκτες που θα μείνουμε σε συνδυασμό πάντοτε με αυτούς που θα έλθουν και θα πλαισιώσουν την ομάδα για τη νέα χρονιά, να δημιουργήσουμε ένα εξίσου εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, με απώτερο σκοπό τον ερχομό καινούργιων επιτυχιών και να φέρουμε χαρά και πάλι στο φίλαθλο κοινό της Καστοριάς".
Δημήτρης Μιχιτσόπουλος: "Είμαι πολύ ευτυχισμένος, που συνεχίζω στην Καστοριά. Η ομάδα μας κατόρθωσε, κάτω από αντίξοες συνθήκες, να πετύχει, την χρονιά που μας πέρασε, την άνοδο της στην Γ΄Εθνική. Εγώ δεν μπόρεσα να προσφέρω αυτά που ήθελα, αφού στάθηκα άτυχος, λόγω του τραυματισμού μου. Είμαι, όμως, πολύ χαρούμενος, που μπόρεσα, έστω και στο τέλος να έχω κάποιες συμμετοχές. Πιστεύω ότι φέτος θα βοηθήσω την Καστοριά να πετύχει στους στόχους της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το άτομο μου και υπόσχομαι ότι θα τον δικαιώσω".
Γιώργος Σαββίδης:"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω στην Καστοριά και για την επόμενη χρονιά. Περάσαμε "δια πυρός και σιδήρου", τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά δικαιώθηκαν όλες μας οι προσπάθειες και οι θυσίες, με την άνοδο της ομάδας. Στόχος μας είναι η Καστοριά να φθάσει, όσο το δυνατόν ψηλότερα".



Βαγγέλης Στεργίου: " Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Καστοριά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του. Πέρυσι μου δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες για να αγωνιστώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό. Η χρονιά που πέρασε, μας δικαίωσε όλους κι ελπίζω κι εύχομαι η νέα χρονιά να είναι σαν την περσινή".


Μίμης Παπαδόπουλος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Καστοριά. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να προσθέσω ένα λιθαράκι στην επίτευξη των στόχων, που έχει θέσει η ομάδα για τη νέα χρονιά. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Απλά θα προσπαθήσω να δώσω φέτος τον καλύτερο μου εαυτό".



Νίκος Μουρζίδης: "Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που συνεχίζω στην Καστοριά και μου δίνει ιδιαίτερη χαρά η παρουσία μου σε αυτή και τη νέα χρονιά. Δεν με φοβίζει καθόλου ο συναγωνισμός που θα υπάρξει φέτος, ίσα- ίσα που πιστεύω ότι θα μας κάνει όλους καλύτερους.  Οι στόχοι για τη νέα χρονιά είναι υψηλοί και θα προσπαθήσω κι εγώ από την μεριά μου να βοηθήσω την ομάδα μου να τους πετύχει".


Οι νεαποκτηθέντες δήλωσαν:
Χρήστος Γανόλης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Καστοριά. Είναι μία καθαρά δική μου επιλογή κι έρχομαι για τον πρόεδρο Παναγιώτη Ουσταμπασίδη. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, τόσο ο τρόπος που μου μίλησε, όσο και το όραμα που έχει για την Καστοριά. Μου αρέσουν οι άνθρωποι σαν τον πρόεδρο, που έχουν μπέσα και λεβεντιά, για αυτό δεν το σκέφτηκα πολύ για να δώσουμε τα χέρια. Αν δεν ήταν ο κ. Ουσταμπασίδης, πέρυσι, να δώσει πνοή στην ομάδα, σήμερα δεν θα υπήρχε Καστοριά".

Θεόδωρος Τσόπρας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνισθώ σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Καστοριά. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Δόξας Κορησού κ. Τρεμόπουλο και τον προπονητή κ. Μηλιάτη, που με βοήθησαν να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα, καθώς και τον κ. Ουσταμπασίδη και τον Πασχάλη Δημητρίου, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω".

Ανδρόνικος Γεωργιάδης: "Η Καστοριά αποτελεί ένα βήμα παραπάνω για μένα και αυτό μου δίνει μία ιδιαίτερη χαρά, που ανήκω πλέον στην οικογένεια της. Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Δόξας Κορησού για την βοήθεια που μου προσέφεραν κι εύχομαι τα καλύτερα".


Χρήστος Σαραφιανός: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην Καστοριά. Θέλω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει στους στόχους, τους οποίους έχει θέσει και οι οποίοι σύμφωνα με το όραμα του προέδρου μας είναι υψηλοί. Έχω αρκετούς φίλους στην ομάδα, στην οποία και θα βρω και κάποιους παλιούς συμπαίκτες μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην Καστοριά και είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο".

Θέμης Βελλίδης: "Επιστρέφω στο σπίτι μου μετά από ένα χρόνο απουσίας. Την Καστοριά την αγαπώ και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα της. Με εντυπωσίασαν οι άνθρωποι της, ιδιαίτερα οι κ.κ. Ουσταμπασίδης και Μιχάλτσες, που με την συμπεριφορά τους και τις κινήσεις τους, έδειξαν ότι με θέλουν και πάλι στην ομάδα. Η Καστοριά έχει μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες και θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τα πετύχει".
 Μανώλης Ρεντίνας: "Η χαρά μου είναι μεγάλη που έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Καστοριά. Είναι βαριά η φανέλα της νέας μου ομάδας και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να την βοηθήσω να πετύχει στους στόχους της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Καστοριάς Παναγιώτη Ουσταμπασίδη και φυσικά τον Τάκη Τσιρώνη, που πίστεψαν σε μένα και με φέρανε στην ομάδα". 


Πέτρος Τάντσης: "Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω στην Καστοριά. Εύχομαι, τη νέα χρονιά, οι στόχοι της Καστοριάς, που είναι υψηλοί, να πραγματοποιηθούν και θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να συνδράμω σε αυτό. Από ότι έχω πληροφορηθεί, έχει μείνει από πέρυσι ο βασικός κορμός, ενώ, ταυτόχρονα, έχουν έλθει στην ομάδα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα, που τους αγαπώ και με αγαπάνε. Η Καστοριά για μένα σημαίνει πολλά και ήταν αναμφισβήτητα η πρώτη μου επιλογή, από όλες τις προτάσεις που είχα".
Αναστάσιος Τούλιος: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καστοριά, κάτω από αυτές τις συνθήκες, όπου η ομάδα βρίσκεται στην Γ' Εθνική. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, για την εμπιστοσύνη του και υπόσχομαι ότι θα τον δικαιώσω".




 
Χρήστος Χριστοφορίδης: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Καστοριά. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει στους στόχους της, που, από ότι δείχνουν τα πράγματα, είναι μεγάλοι για τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Καστοριάς κ. Ουσταμπασίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο άτομο μου".ντυπωσιάσει, πριν δύο χρόνια, με την παρουσία του στην Καστοριά, μετά από μιά περιήγηση στην κ΄ρηρ και στον Κάστορα για ένα εξάμηνο, συμφώνησε να έλθει και πάλι στους "γουναράδες".

Όσο για τις αποχωρήσεις, η διοίκηση της Καστοριάς εξέδωσε ανακοινώσεις για την προσφορά των ποδοσφαιριστών στην ομάδα

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: