ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Γιατί δεν έχουμε δει (σχεδόν) ποτέ τη Θεοδωρίδου με μαγιό;

Τίποτε δεν είναι τυχαίο...
H Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία λέει ότι εκείνη δεν θέλει καθόλου να υπάρχει στα περιοδικά, επειδή ...φωτογραφίζεται με το μαγιό της, αλλά μόνο επειδή λέει ωραία τραγούδια. Περίπου κατηγορεί όλες τις υπόλοιπές που βγαίνουν μ αυτόν τον τρόπο στα Μέσα (ανάμεσά τους και κυρίως η κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη) ενώ εκείνη δεν την κυνηγούν ποτέ οι παπαράτσι.

Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχω τίποτα. Και ωραία γυναίκα είναι και πολύ ωραία φωνή έχει και ωραία τραγούδια έχει πει και πραγματικά δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για να κάνει κουτσομπολίστικα εξώφυλλα, εκτός από την περίοδο του διαζυγίου της με τον Ανδρέα Φουστάνο (που αν θυμάται την κυνήγησαν πάρα πολύ τα περιοδικά της εποχής) και εκείνη την περίοδο που τα είχε μ' έναν νεαρό που σπούδαζε στην Αγγλία, αν δεν κάνω λάθος και επίσης την κυνήγησαν τα περιοδικά.

Και την κυνήγησαν τότε όχι επειδή είχε ωραία φωνή ή επειδή έλεγε ωραία τραγούδια, αλλά γιατί ακριβώς τα είχε μ' έναν νεαρό που σπούδαζε στην Αγγλία και τα είχε κάνει κι αυτή τα μπανάκια της σε κοσμικές παραλίες της Χαλκιδικής.
Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογούμε η Νατάσα Θεοδωρίδου και η κάθε Νατάσα Θεοδωρίδου που δεν υπάρχει με μαγιό στα περιοδικά, δεν υπάρχει για τρείς πολύ βασικούς λόγους.

1. Δεν θέλει ο ίδιος γιατί δεν αισθάνεται βολικά να τον φωτογραφίζουν με μαγιό (αν είχε λιώσει στο γυμναστήριο έχω την υποψία ότι δεν θα θύμωνε καθόλου).
2. Δεν πουλάει η εικόνα του (άσχετα αν πουλάνε τα τραγούδια του ή τα σχήματα στα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάει).
3. Είναι τυχερός και δεν τον βρήκαν εκεί που πήγε.

Δεν ξέρω τι απ όλα αυτά ισχύει στην περίπτωση της συμπαθέστατης Νατάσας Θεοδωρίδου. Ξέρω όμως ότι για παράδειγμα η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά που είναι κάθε, μα κάθε εβδομάδα στα εξώφυλλα των περιοδικών με μαγιό, δεν είναι γιατί το θέλουν αυτές (άσχετα αν το θέλουν ή όχι) αλλά γιατί το θέλουν τα περιοδικά και τα περιοδικά το θέλουν όταν πουλάει. Απλά μαθηματικά είναι αυτά.

Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσουμε βέβαια στην Νατάσα είναι ότι έχει την αξιοπρέπεια να μην ζητάει και να την φωτογραφίζουν με μαγιό και να την αδυνατίζουν 20 κιλά στο Photoshop και κρατάει μια απόσταση από οτιδήποτε έχει να κάνει με το lifestyle. Σ αυτό της βγάζω το καπέλο.

queen.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: