ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Ρένα Στρατηγού!

Η ηθοποιός Ρένα Στρατηγού πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε το "Σπίτι του ηθοποιού" προκειμένου να δει τον Αντρέα Μπάρκουλη! Δυστυχώς αυτή η επίσκεψη μετατράπηκε σε...
πραγματικό εφιάλτη!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Ρένα Στρατηγού, αδελφή της Αλέκας Στρατηγού με την οποία ο Αντρέας Μπάρκουλης ήταν παντρεμένος τη δεκαετία του '60, θέλησε μετά από πολλά χρόνια να συναντήσει τον ηθοποιό.

Δυστυχώς, όμως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχε ένα ατύχημα. Η ηθοποιός ανέβηκε στον τέταρτο όροφο, είδε τον Μπάρκουλη όπου του εξέφρασε και το παράπονό της λέγοντας: «Αντρέα γιατί μ' αφησες μόνη μου;» κάνοντας τον ηθοποιό να δακρύσει και να την σφίξει ακόμα περισσότερο στην αγκαλιά του. Έμεινε κανά δίωρο και στη συνέχει έφυγε από τις σκάλες. Η ηλικιωμένη γυναίκα σκόνταψε σε ένα σκαλοπάτι, έπεσε και έσπασε τον ώμο της.
Η πρώτη που βρέθηκε κοντά της για να την βοηθήσει ήταν η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαρία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το ΕΚΑΒ και την μετέφερε στον "Ευαγγελισμό", όπου της δόθηκαν και οι πρώτες βοήθειες.
gossip-tv.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: