ΣΙΝΕ

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Πανηλειακός: Και πάλι στον ... "αέρα"!!! - Γκάμαρης "Συνεχίζουν να μας κρύβουν βιβλία και σφραγίδα"! - "Αν ως την Τρίτη...

Την ώρα που ο Πανηλειακός, όπως τονίζουν οι διοικούντες, θα προσφύγει τη Δευτέρα στην ΕΠΟ για να δικαιωθεί στην επιδίωξη του να περιληφθεί στη Β' Εθνική κατηγορία της νέας σεζόν, ζητώντας να τηρηθεί η αθλητική νομιμότητα και οι κανονισμοί, όμως νέες κόντρες φαίνεται να εκτυλίσσονται στο παρασκήνιο!!! Σε ότι αφορά τα ...
πολυτάραχα διοικητικά!!! Μετά κι από όλα αυτά, τα τόσα πολλά και διάφορα, που έχουν εκτυλιχθεί ήδη, εδώ και περίπου πενήντα μέρες!!!
Κάνοντας και πάλι, εξαιρετικά αβέβαιο το ίδιο το μέλλον του συλλόγου!!!

Καταρχήν, οι εξελίξεις της Παρασκευής (με την απόρριψη του αιτήματος του Πανηλειακού από την ΕΠΑΕ), υπενθυμίζονται - ΕΔΩ -http://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=19630#.UfPA6NL0EfE 

* Ακολούθως, αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γκάμαρης, με παρέμβαση του σε δημοφιλές social media και σε γκρούπ φιλάθλων της ομάδας, επανέλαβε ότι "κάποιοι" συνεχίζουν να τους ...κρύβουν τα αντικείμενα του Συλλόγου (!!!) και ανέφερε ότι:
" Την Τρίτη θα τελειώσει το ...παραμύθι! Ή θα μας δώσουν τα έγγραφα και τα υπόλοιπα απαραίτητα αντικείμενα του Συλλόγου, για να μπορέσουμε να αγωνιστούμε, είτε στη Β', είτε στη Γ' Εθνική, αλλιώς να μας πουν, αν την ομάδα τη θέλουν αυτοί! Ή εμείς, ή αυτοί! Απλά να μας το πουν ευθέως, για να μην ταλαιπωρούμε άλλο, παίκτες και προπονητές!
Αν είχε γίνει ως τώρα η επίσημη επικύρωση και κατάθεση του Διοικητικού Συμβουλίου (εκεί που χρειάζεται), θα είχαμε ήδη ξεκινήσει και προπονήσεις, και θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι στο αγωνιστικό κομμάτι, και για τη Β' Εθνική, και για τη Γ' Εθνική!
Κι αν κάποιοι αναρωτιούνται, γιατί ακόμα δεν τα λέμε δημόσια αυτά τα πράγματα, απαντάμε ότι δεν το κάνουμε, ακόμα, γιατί όσο κρίνεται το μέλλον του Πανηλειακού από αθλητικούς και δημόσιους φορείς, κ.τ.λ., όλα αυτά κάνουν κακό στον Πανηλειακό!
Θα τα πούμε και δημόσια όταν έρθει η ώρα! Και η ώρα αυτή θα είναι πλέον πολύ σύντομα!"...

* Και κλείνοντας την τοποθέτηση αυτή, ο Γ. Γκάμαρης, συμπλήρωσε: "Αν την Τρίτη δεν μας δώσουν τα χαρτιά κι όλα τα σχετικά, ας έρθουν να αναλάβουν και τις ευθύνες τους!
Εγώ προσωπικά, όποιος κι αν είναι διοίκηση, θα βοηθήσω, γιατί είμαι Πυργιώτης. Ο Σ. Χριστόπουλος, αν υπάρχει άλλη διοίκηση, θα αποχωρήσει"!

* Σε άλλο κομμάτι (της ίδιας τοποθέτησης), ανέφερε κι ότι, αναμένεται ο πρόεδρος Σ. Χριστόπουλος να δώσει συνέντευξη Τύπου, πιθανότατα την Τρίτη (το συνδύασε και με την έκδοση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που ο ίδιος την προσδιόρισε για την ημέρα αυτή, αλλά με τις δικές μας πληροφορίες, αποκλείεται ουσιαστικά να έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα, εκείνη τη μέρα...)

Ενώ σε νέα παρέμβαση του, στον ίδιο χώρο, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γ. Γκάμαρης ανέφερε και πάλι: ?Η συμφωνία ήταν αρχικά, ανάμεσα στις δυο πλευρές, την κίνηση τη δική μας και των ντόπιων, επειδή αυτοί έλεγαν ότι δεν ήταν σίγουροι για μας, να δηλώσουν το Πανόπουλο στη Γ' Εθνική, και να περιμένουν να δουν τι τελικά θα κάνουμε εμείς.
Αλλά αυτοί που ...αγαπάνε τον Πανηλειακό, όπως λένε, και δεν μας θέλουν, όπως επίσης έλεγαν συνέχεια, διώχνανε τους παίκτες, διώχνανε και το Πανόπουλο, και στείλανε την ομάδα στα ...αζήτητα!
Κρατάνε και τα χαρτιά και τα βιβλία του συλλόγου, και περιμένουν να ρίξουν τις ευθύνες σε μας!!!
Αν ο στόχος τους είναι να πάνε την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα, να μας το πουν, να το ξέρουμε, να μη χαλάμε χρόνο και χρήμα άδικα?!!!

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι πάλι ο Γ. Γκάμαρης, και με τον ίδιο τρόπο, είχε κάνει τοποθέτηση με ανάλογο περιεχόμενο και πριν λίγες μέρες - ΕΔΩ - http://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=19540#.UfO-stL0EfE

* Κι επίσης για μια ακόμα φορά, υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη, 31 του μήνα, είναι η λήξη της προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών στη Γ' Εθνική κατηγορία...

Το μέλλον του Πανηλειακού λοιπόν, συνεχίζει να βρίσκεται στον ... "αέρα" και να είναι άκρως αβέβαιο!!!
*** Και σίγουρα ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ συγκεκριμένες και ξεκάθαρες τοποθετήσεις (και καλό θα ήταν, ΝΩΡΙΤΕΡΑ κι από την Τρίτη...), στο βασικό πλέον ερώτημα: ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ή ΟΧΙ;;;
Ποιοί ακριβώς έχουν τελικά την ευθύνη γι' αυτό το ... μπάχαλο και το ...κρυφτούλι;;;
Τι ακριβώς ρόλο "βαράει" ο καθένας;;;
Και τελικά: Θα αγωνιστεί ομάδα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ στο προσεχές πρωτάθλημα;;; (καταρχήν, σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα...)!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: