ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Νέο «ροζ» σκάνδαλο στο Βατικανό!!!

Ο ομοφυλόφιλος ιερέας και τα σκάνδαλα!!!Σάλος έχει ξεσπάσει από πρόσφατο δημοσίευμα του ιταλικού εβδομαδιαίου περιοδικού "L'Espresso", καθώς ισχυρίζεται ότι ο σεβασμιότατος Μπατίστα Ρίκα...ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον...
Πάπα Φραγκίσκο επικεφαλής της λεγόμενης Τράπεζας του Θεού, διατηρούσε από το 1999 ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τον αρχηγό της ελβετικής φρουράς, Πατρίκ Χααρί, όσο βρισκόταν ακόμα στην πρεσβεία του Βατικανού, στο Μοντεβιδέο.

Σύμφωνα με τις πηγές της L'Espresso, ο Ρίκα είχε αναθέσει στον Χααρί σημαντικό ρόλο στην αποστολική διακονία, προκαλώντας την οργή των ιερέων και των επισκόπων της Ουρουγουάης, οι οποίοι ήταν «σοκαρισμένοι από την οικειότητα της σχέσης» μεταξύ των δύο ανδρών.

Εν συνεχεία, στις αρχές του 2001, ο Ρίκα φέρεται να «πιάστηκε στα πράσα εξαιτίας της απρόσεκτης συμπεριφοράς του» περισσότερες από μία φορές. «Μία ημέρα, έχοντας πάει, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, σε ένα δημοφιλές σημείο συνάντησης ομοφυλοφίλων, ο Ρίκα ξυλοκοπήθηκε και αναγκάστηκε να καλέσει ιερείς για βοήθεια, οι οποίοι τον αντίκρισαν με το πρόσωπο σχεδόν παραμορφωμένο», αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η ιταλική L'Espresso, φέρνοντας ακόμα σε πιο δύσκολη θέση τον νέο Ποντίφικα.

Σύμφωνα, πάντα, με το ιταλικό περιοδικό, σε ένα άλλο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε το καλοκαίρι του ίδιου έτους, ο τότε αρχιεπίσκοπος βρέθηκε από άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας μέσα σε έναν μπλοκαρισμένο ανελκυστήρα μαζί με έναν ακόμα νεαρό άνδρα, γνωστό στην αστυνομία για τις υπηρεσίες που προσέφερε σε άνδρες, στη μέση της νύχτας. Το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν αρκετό για να διώξουν τον Χααρί μια και καλή και ο Ρίκα να αποχωρήσει από την Ουρουγουάη και να επιστρέψει στο Βατικανό.

Μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού L'Espresso, ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να πάρει δραστικές αποφάσεις.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: