ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Το βράδυ τραγουδίστρια... το πρωί αγιογράφος! (φωτο)

Είναι γεγονός.
Αυτό το κορίτσι είναι πολυτάλαντο. Από τότε που τη γνωρίσαμε, μέρα με τη μέρα, τη βλέπουμε να ξεδιπλώνει ένα ένα τα ταλέντα της και να μας...
αφήνει άφωνους! 
Το πώς τα προλαβαίνει όλα είναι εντυπωσιακό...

Ο λόγος λοιπόν για την αγαπημένη τραγουδίστρια Όλγα Χολίδου, την οποία αφού προ ημερών την έπιασε ο φωτογραφικός φακός να ψαρεύει μαζί με τον πατέρα της, τη βλέπουμε τώρα σε ένα εργαστήρι στην γενέτειρα της την Κατερίνη, να ασχολείται με την πυρογραφία και την αγιογραφία. 

Μην σας φαίνεται περίεργο που ασχολείται με την αγιογραφία, καθώς είναι γνωστή η καλή της σχέση γενικότερα με την εκκλησία, όπως και το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τη Βυζαντινή μουσική.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια την έχει βοηθήσει πολύ. Για όλα τα υπόλοιπα όμως, βλέπουμε πως το χέρι της πιάνει και μάλιστα πολύ! Αν οι χειροτεχνίες της είναι εξίσου καλές με τη φωνή της, τα έργα της θα μπορούσαν σίγουρα να κοσμούν τους καλύτερους εκθεσιακούς χώρους. Ένα μεγάλο μπράβο στην Όλγα που με θέληση και πείσμα βρίσκει χρόνο να καταφέρνει να ασχολείται με την αγάπη της, το τραγούδι, αλλά παράλληλα και με ότι άλλο τη γεμίζει.

markos.tv 
parapolitika.gr 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: