ΣΙΝΕ

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ψωνίστε έξυπνα στις εκπτώσεις!!!

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο μία από τις πιο αγχωτικές περιόδους της χρόνιας είναι αυτή των εκπτώσεων καθώς σχεδόν πιέζουμε τον εαυτό μας να βγούμε για ψώνια προκειμένου να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. 

Επίσης, εκτός του ότι... αυτή την περίοδο έχουμε την τάση να ξοδεύουμε περισσότερα από όσα αντέχουμε οικονομικά, παρασυρόμαστε βλέποντας ότι μπορούμε για παράδειγμα να αγοράσουμε ένα φόρεμα με έκπτωση 50% και δε συνειδητοποιούμε ότι εξακολουθεί να είναι ακριβό ή ότι τελικά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε. Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν να κάνετε τις σωστές αγορές ετοιμάσαμε για εσάς έναν οδηγό με tips ώστε να επιστρέψετε σπίτι σας με όλα αυτά που πραγματικά θέλατε, τα οποία μάλιστα βρήκατε σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές!Πριν βγείτε για ψώνια περάστε ένα απόγευμα στα μαγαζιά και βρείτε όλα αυτά που θα θέλατε να αγοράσετε. Συγκρίνετε τις τιμές και σε άλλα καταστήματα εντοπίζοντας σε ποιο θα τα βρείτε φθηνότερα και φυσικά με μεγαλύτερη έκπτωση. Στη συνέχεια όταν πάτε σπίτι σας ελέγξτε τι διαθέτετε στη ντουλάπα σας. Ίσως να έχετε ξεχάσει κάποια από τα ρούχα σας ενώ είναι ένας καλός τρόπος να εντοπίσετε τα κενά που θα καλύψετε με τις νέες αγορές σας.

Αποφασίστε πριν βγείτε για ψώνια πόσα χρήματα θα ξοδέψετε. Ο καλύτερος τρόπος για να ξοδέψετε όσα αντέχει το πορτοφόλι σας είναι να αποφασίσετε από πριν το ποσό που θα διαθέσετε, κάτι που θα σας αποτρέψει από ανούσιες αγορές.

Επενδύσετε σε κλασικά κομμάτια. Δεν έχει κανένα νόημα να αγοράσετε κάτι το οποίο θα φορέσετε ακόμα λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια θα πάρει τη θέση του…στο βάθος της ντουλάπας και δε θα το αναζητήσετε ποτέ ξανά επειδή είναι εκτός εποχής ή εκτός μόδας. 
Προσανατολιστείτε σε denim κομμάτια, σακάκια, φορέματα και σε όλα αυτά που είναι διαχρονικά και γνωρίζετε ότι θα παραμείνουν στη μόδα και την επόμενη σεζόν.
Αγοράστε κάτι που πραγματικά ερωτευτήκατε όταν το είδατε και θα το φορέσετε κι όχι επειδή το βρήκατε σε εκπληκτική τιμή. Απαντήστε με ειλικρίνεια στον εαυτό σας εάν θα το φορέσετε, σε ποιες περιστάσεις και με τι θα το συνδυάσετε!

Αγοράστε το σωστό μέγεθος. Αποφύγετε να αγοράσετε κάτι το οποίο δε έχει τέλεια εφαρμογή επάνω σας είτε επειδή σας αρέσει πολύ ή ως κίνητρο για να προσπαθήσετε να χάσετε κάποια κιλά…άλλωστε γνωρίζετε κατά βάθος ότι αυτό δε λειτουργεί ποτέ! Ειδικά εάν πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια αποφύγετε να κάνετε κακό στα πόδια σας αγοράζοντας για παράδειγμα τις τέλειες γόβες που βρήκατε σε εξαιρετικά καλή τιμή. Μπορείτε και χωρίς αυτές!
Προσοχή, μερικές φορές τα καταστήματα την περίοδο των εκπτώσεων βγάζουν περσινά κομμάτια ή κάνουν ψεύτικες εκπτώσεις φουσκώνοντας την αρχική τιμή των προϊόντων. Τσεκάρετε στο διαδίκτυο πριν αγοράσετε κάτι εάν πρόκειται για κομμάτι φετινής σεζόν και ποια είναι η πραγματική του τιμή.
Πριν φθάσετε στο ταμείο τσεκάρετε για λεκέδες και τρύπες καθώς τα περισσότερα καταστήματα δε δέχονται επιστροφές στα κομμάτια που είναι σε έκπτωση.

news.gr
sosandranews

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: