ΣΙΝΕ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Στέλνουν δεκάδες εύσωμους αστυνομικούς σε ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος!

Πέρα από την καταπολέμηση των εγκλημάτων και τον χειρισμό της κυκλοφοριακής συμφόρησης, οι εύσωμοι αστυνομικοί...της...Μπανγκόκ είναι τώρα αναγκασμένοι να καταπολεμήσουν έναν ακόμα "εχθρό", ο οποίος δεν είναι άλλος από την... παχυσαρκία!

Μπορεί να μην μπορεί να κάνει πολλά για την ολοκληρωτική αντιμετώπιση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους της Ταϊλάνδης, ωστόσο η τοπική αστυνομία άρχισε μία σοβαρή προσπάθεια να αδυνατίσει, τουλάχιστον, δεκάδες εύσωμους αστυνομικούς, στέλνοντάς τους για ειδική 12ήμερη εκπαίδευση.

Περίπου 60 υπέρβαροι αστυνομικοί από ολόκληρη τη χώρα συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει σε κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας σε προάστιο της Μπανγκόκ και περιλαμβάνει εξαντλητικές σωματικές ασκήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς και διαλέξεις σχετικά με τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Φορώντας μπλουζάκια που φέρουν το σύνθημα "Απαλλάξου από την κοιλιά", οι αστυνομικοί που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα ξεκινούν τη μέρα τους με τζόκινγκ και συνεχίζουν με γιόγκα, αερόβια μαθήματα χορού, tai chi για μείωση του άγχους και βελτίωση της ροής του αίματος και τελειώνουν με διαλέξεις από τους διαιτολόγους και τους εκπαιδευτές τους.

Μάλιστα, όποιος έχει χάσει το περισσότερο βάρος στο τέλος του προγράμματος, θα κερδίσει 160 δολάρια – ένα σημαντικό μπόνους για τους κακοπληρωμένους αστυνομικούς της Ταϊλάνδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ετήσιες εξετάσεις που διεξήχθησαν το περασμένο έτος σε 200.000 αστυνομικούς της χώρας, έδειξαν ότι τα 5 πιο κοινά προβλήματα ήταν η παχυσαρκία, η υψηλή χοληστερόλη, προβλήματα του ήπατος, η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης.

από directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: