ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Πέθανε η γυναίκα – θρύλος της δημοσιογραφίας Έλεν Τόμας!!!

Σε ηλικία 92 ετών πέθανε η μακροβιότερη ρεπόρτερ και ανταποκρίτρια του Λευκού Οίκου, στο διαμέρισμά της στην Ουάσιγκτον.
Η Έλεν Τόμας άρχισε την καριέρα της ως διαπιστευμένη δημοσιογράφος του...¨Λευκού Οίκου το 1961, με την εκλογή του Τζον Κένεντι και έκτοτε δεν σταμάτησε να καλύπτει τις ζωές και τα έργα των Αμερικανών προέδρων και των οικογενειών τους.

Στην σχεδόν πάνω από μισό αιώνα καριέρα της, κάλυψε 10 προέδρους και έγινε ένας θρύλος ανάμεσα στους συναδέλφους της, για τις "δύσκολες" ερωτήσεις της, που έφερναν σε αμηχανία τόσο τους εκπροσώπους του Λευκού Οίκου, όσο και τους ίδιους τους Προέδρους.

Η Τόμας, η οποία θεωρείτο η "πρύτανης" των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, αποσύρθηκε το 2010, μετά από αμφιλεγόμενα σχόλια που έκανε σχετικά με τον Εβραϊκό λαό.

Το 2010, ένα βίντεο στο YouTube έδειχνε την ανταποκρίτρια να λέει ότι το Ισραήλ πρέπει "να τσακιστεί να φύγει από την Παλαιστίνη" και ότι οι Εβραίοι θα πρέπει να πάνε σπίτια τους "στην Πολωνία, τη Γερμανία και την Αμερική ..ή οπουδήποτε αλλού".

Αν και η Τόμας ζήτησε συγγνώμη για τις παρατηρήσεις της, ανήγγειλε την αποχώρησή της από την θέση της και την δημοσιογραφία μία εβδομάδα αργότερα.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: