ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Αυτός είναι ο μηχανοδηγός του τρένου που εκτροχιάστηκε στη Γαλικία!

Την ώρα που η Ισπανία είναι βυθισμένη σε βαρύ πένθος, μετά τον θάνατο τουλάχιστον 80 ανθρώπων από το τρένο που εκτροχιάστηκε στη Γαλικία, νέα στοιχεία για τον μοιραίο μηχανοδηγό που είναι...
στο νοσοκομείο υπό αστυνομική επιτήρηση, έρχονται στο φως.

Ο 52χρονος μηχανοδηγός, Φρανθίσκο Χοσέ Γκαρθόν Άμο, είχε εμπειρία 30 χρόνων, σύμφωνα με την εταιρία των σιδηροδρόμων του ισπανικού κράτους, Renfe.

Όλα όμως πλέον δείχνουν πως το ατύχημα έγινε εξαιτίας του, καθώς ο ίδιος ο Άμο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook υπερηφανευόταν πως οδηγεί με υψηλές ταχύτητες. Ενδεικτικοί είναι οι διάλογοι που δημοσιεύθηκαν χθες με έναν συνάδελφό του. «Θα σε πιάσει η αστυνομία και θα σου αφαιρέσει πόντους χαχα», του είπε ο συνάδελφός του, ενώ εκείνος απάντησε: «Τι πλάκα θα είχε να είμαι παράλληλα με την αστυνομία και να την προσπεράσω, σπάζοντας τα ραντάρ της. Χαχαχα μικρό πρόστιμο για την Renfe», είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα. Να σημειωθεί πως ο λογαριασμός του έκλεισε νωρίς την Πέμπτη.

Την ίδια στιγμή όλοι ψάχνουν να βρουν την οικογένειά του ή να πάρουν μια δήλωση από τον ίδιο. Το πρακτορείο Reuters μετέδωσε πως ο οδηγός δεν ήταν «διαθέσιμος» για να σχολιάσει κάτι, ενώ οι δικοί του άνθρωποι είναι εξαφανισμένοι. Επίσης παραμένει άγνωστο το εάν έχει οριστεί δικηγόρος για τον 52χρονο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Άμο ζήτησε και πήρε τον έλεγχο του τρένου, στο μοιραίο δρομολόγιο, 65 χιλιόμετρα νότια του Σαντιάγο. Ωστόσο οι εκπρόσωποι των συνδικάτων των σιδηροδρόμων δήλωσαν ότι είναι πολύ νωρίς για να πουν αν αυτός ευθύνεται για το τραγικό δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της ένωσης UGT, ανέφερε: «Το ανθρώπινο λάθος είναι πάντα μια πιθανότητα, και για να αποφεύγονται τα ανθρώπινα λάθη, τι έχουμε; Έχουμε την τεχνολογία».

Την ίδια στιγμή από την Πέμπτη έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος σε όλη την Ισπανία και επταήμερο πένθος στη Γαλικία.

Είχε αναρτήσει φωτογραφία με το καντράν του τρένου να φτάνει τα 200 χιλιόμετρα την ώρα!!!

odigos-treno-ektroxiastike-facebook1


























ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: