ΣΙΝΕ

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Υπογραφή σύμβασης έργου: «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ»

Υπεγράφη από το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τον ανάδοχο της εταιρείας ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ε.Δ.Ε, παρουσία των Αντιδημάρχων κας Αικατερίνης Πέτρου, κ. Βάϊου Κόραβου καθώς και του...
Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Τρικόρφου κ. Χριστόδουλου Μπούσιου η σύμβαση εκτέλεσης του έργου: «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ» προϋπολογισμού 172.435,79€  με  Φ.Π.Α. και  προθεσμία εκτέλεσης 18 μήνες.
 Ο Δήμος Γρεβενών στο πλαίσιο της αξιοποίησης του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013 και ειδικότερα του Μέτρου 322 «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ», που έχει ως στόχο την βελτίωση και ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων, στις 14-11-2011 υπέβαλε αίτηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου: «ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ ΔΗΜ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ» προϋπολογισμού μελέτης 330.000,00€.

Η πρόταση εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και το έργο δημοπρατήθηκε από το Δήμο Γρεβενών στις 19/03/2013, όπου ανάδοχος εκτέλεσης ανακηρύχθηκε ο ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ε.Δ.Ε. με έδρα την Κοζάνη, ο οποίος προσέφερε την μεγαλύτερη έκπτωση, ήτοι 47,75%.

Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει τις τεχνικές εργασίες:
Η υπό διαμόρφωση έκταση βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του παλιού σχολείου. 
Με τις κατάλληλες  ενέργειες δημιουργείται ένα οργανωμένο σύνολο από πορείες και χώρους συγκέντρωσης που θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του χωριού. 
Οι ενέργειες αυτές περιλαμβάνουν:

  • α) επιστρώσεις με κυβόλιθους,
  • β) πλακοστρώσεις με πλάκες Ελευθερουπόλεως,
  • γ) κατασκευή ξύλινων κερκίδων,
  • δ) τοποθέτηση παιδικής χαράς κ.α.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: