ΣΙΝΕ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ μετά τη σημερινή συνεδρίαση!!!

Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της ΕΠΟ, εξετάζοντας μια σειρά από θέματα που αφορούσαν όλες τις κατηγορίες.
Αρχικά εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα, περί δυσφήμησης του... αθλήματος και των οργάνων του ποδοσφαίρου, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αδειοδοτηθεί κανονικά και μπορούν να κάνουν μεταγραφές χωρίς περιορισμούς. Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών για τα πλαστά ή ελλιπή δελτία ερασιτεχνών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.

Η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής στη Γ’ Εθνική μετατέθηκε για την 31η Ιουλίου 2013, ενώ δεν θα κοινοποιηθεί άμεσα η προκήρυξη της νέας κατηγορίας, καθώς η ΕΠΟ περιμένει τις εξελίξεις στη Football League.

Αναλυτικά:
Επειτα από ενδελεχή έρευνα της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών και σχετική εισήγησή της, εγκρίθηκε η ανάκληση 488 δελτίων ερασιτεχνών αλλοδαπών ποδοσφαιριστών ελλείψει δικαιολογητικών εγγράφων (ελέγχθηκαν 508 περιπτώσεις). Οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν, έχουν δικαίωμα να καταθέσουν τα νόμιμα δικαιολογητικά και να αξιολογηθούν από την ΕΙΜ. Τα στοιχεία της έρευνας που διενήργησε η ΕΙΜ θα παραδοθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 25 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα, κατόπιν σχετικής ομόφωνης εξουσιοδότησης από την τακτική Γενική Συνέλευση και συνάντησης με εκπροσώπους της Super League και της Football League.

Αποσαφηνίστηκε προς την Super League, ύστερα από σχετική έγγραφη ερώτησή της προς την ΕΠΟ, ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έχουν αδειοδοτηθεί από το αρμόδιο ανεξάρτητο όργανο.

Στην προσεχή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ (2/8) θα οριστικοποιηθεί ο σχηματισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Ως καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής προσδιορίστηκε η 31η Ιουλίου 2013.

Ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων Ελπίδων Ελλάδα-Μάλτα (10/9/2013, προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ατρομήτου.

Ο αγώνας των Εθνικών Ομάδων Γυναικών Ελλάδα-Πορτογαλία (26/9/2013, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φυλής.

Οι φιλικοί αγώνες των Εθνικών Ομάδων Νεανίδων Ελλάδα-Τουρκία (2&4/9/2013) θα διεξαχθούν στα Χανιά.

Υστερα από εισήγηση της ΚΕΔ, εγκρίθηκαν οι ανώτατοι αριθμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών της σεζόν 2013-14. 1η Κατηγορία: 26 Διαιτητές, 45 Βοηθοί, 30 Παρατηρητές. 2η Κατηγορία: 65 Διαιτητές, 130 Βοηθοί, 90 Παρατηρητές. 3η Κατηγορία: 150 Διαιτητές, 250 Βοηθοί, 160 Παρατηρητές. 4η Κατηγορία: 250 Διαιτητές.

Τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 10 Αυγούστου 2013.

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετείχε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, ο οποίος κάλυψε τη θέση του παραιτηθέντος κ. Νίκου Ανασόπουλου.

kerkidasport.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: